» » » Який оператор 909?

Який оператор 909?

Який оператор 909?

Багато сучасні оператори мобільного зв`язку роблять значну знижку на розмови всередині мережі. У деяких компаніях зателефонувати абоненту своєї мережі можна взагалі безкоштовно. Але для здійснення таких дзвінків, необхідно знати, який оператор 909 і ми знали що ви абонентом даної мережі.

На даний момент телефонні номери, що починаються з цифр +7 909 ... належать абонентам мережі Білайн, яка входить до складу компанії міжнародного ВАТ "Вимпел-Комунікації". Користуючись цією таблицею, Ви зможете визначити область, з якої здійснюється дзвінок, з перших цифр номера.

Як відправити смс на 909

Якщо вам потрібно написати повідомлення оператору мережі «Білайн», то краще за все для цього скористатися офіційним сайтом компанії.

Або ж, увійшовши на стартову сторінку beeline.ru, увійдіть в меню «Мобільний зв`язок», і в підміню «Додатково» виберіть пункт «Відправити смс». Перед вами отруюються нова сторінка, де в запропоновану форму потрібно ввести код 909 і номер телефону, на який ви хочете відправити повідомлення.

Наступного разу, коли ви запитаєте: «8 909, який оператор?», Сміливо йдіть прямо на сайт компанії Білайн. Там ви не тільки дізнаєтеся номери кодів даного оператора, то також зможете дізнатися про акції, які на даний момент діють, і нові послуги, які надає компанія Білайн своїм користувачам.

Оплата послуг



За допомогою даного сайту ви також можете поповнити рахунок абонента Білайн, використовуючи електронні платіжні системи або банківську пластикову карту.

Якщо ви користуєтеся мобільним або домашнім інтернетом від билайн, домашнім телефоном або телебаченням, то на офіційному сайті також знайдеться маса корисної інформації. Вона допоможе вам скоординувати свої подальші дії, дізнатися про нові тарифи та послуги.

онлайн консультація

У тому випадку, якщо у вас виникло питання, і відповідь на нього ви не знайшли в розділах сайту, до ваших послуг надається онлайн-консультант, який допоможе вам знайти потрібний розділ або з`єднає з оператором, який допоможе вам.

підключення

Тим, хто ще не став абонентом Білайн, але хоче скористатися послугами компанії, також слід заглянути на офіційний сайт. Там ви зможете дізнатися, як підключити ту чи іншу послугу, який тариф краще вибрати і чи можливе підключення в вашому місті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!