» » » Мтс: як підключити інтернет біт?

Мтс: як підключити інтернет біт?

МТС: як підключити інтернет біт?

Мобільний оператор МТС для своїх користувачів придумав вельми цікавий і економічно вигідний тариф на надання послуги Інтернет "Біт". Якщо ви щодня користуєтеся в великих кількостях мобільним трафіком і не хочете переплачувати за нього гроші, то є сенс скористатися пропозицією даного оператора зв`язку, так як це дозволить збільшити обсяг споживаного трафіку до 75 Мб на добу при необмеженій швидкості. Цього цілком вистачить будь-якому користувачеві, щоб посидіти в соціальних мережах, почитати новини або книгу. Щоб підключити послугу біт мтс, можна скористатися одним з перерахованих нижче способів.

Підключаємо послугу МТС "Біт"

Якщо ви недавно стали користуватися послугами зв`язку від МТС, то спочатку рекомендуємо вивчити статтю Як підключити інтернет на МТС, за допомогою якої ви дізнаєтеся, як отримати на телефон всі необхідні настройки і зможете активувати їх.

На поточний момент вартість послуги становить 200 рублів на місяць. Є три нескладних варіанти підключення:

  1. Необхідно за допомогою мобільного телефону набрати комбінацію клавіш - * 252 # Виклик;
  2. Відправлення SMS на короткий номер з кодом послуги: 252;
  3. Якщо у вас виникають труднощі, то скористайтеся спеціальною послугою МТС: Інтернет-Помічник.


Крім того, якщо жоден з перерахованих варіантів не дав результату, то ви можете дізнатися у одного із співробітників у відділенні МТС, як підключити інтернет біт.

Трохи про Суперб

Слід також знати, що дана послуга діє лише на території Москви і Московської області. Для інших населених пунктів підійде аналогічний Інтернет-тариф "Суперб", який коштує трохи дорожче (350 рублів на поточний момент), але при цьому має ряд переваг:

  • відсутність денних обмежень;
  • наявність хмарного сховища;
  • область дії.

Більш докладно про даний тариф можна дізнатися на офіційному сайті компанії. Читайте нашу статтю 3 методу для МТС, як відключити послугу біт, якщо ви вирішили відмовитися від цієї пропозиції або змінити тарифний план.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!