» » » Як зателефонувати безкоштовно з комп'ютера?

Як зателефонувати безкоштовно з комп'ютера?

Як зателефонувати безкоштовно з комп`ютера?

Для того, щоб спілкуватися, зараз не потрібно навіть наявність телефону. Інтернет дозволяє обмінюватися повідомлення, розмовляти і навіть бачити один одного на відстані. Це особливо актуально для дзвінків за кордон, коли тарифи операторів досить дорогі. Способи, як зателефонувати безкоштовно з комп`ютера, досить прості і найчастіше абсолютно безкоштовні.

Skype

Спеціальна програма, яка дозволяє не тільки спілкуватися, але й бачити одне одного. Для того, щоб їй скористатися, вам потрібен комп`ютер, інтернет, мікрофон і колонки (навушники). Щоб бачити один одного, потрібна буде ще й веб-камера.

Здійснювати безкоштовні дзвінки в Skype можна тільки між абонентами Skype. Тобто, для розмови у вашого співрозмовника теж повинен бути встановлений на комп`ютері Skype.

Але зараз з`явилася нова можливість, яка, тим не менш, варто невеликих грошей. Сплативши Skype, ви зможете зателефонувати як на мобільні, так і на стаціонарні телефони.

Але так як Skype - зарубіжна компанія, то оплатити її послуги в Росії досить проблематично. Зробити це можна або з великою комісією в банку, або за допомогою кредитних карток, що теж задоволення не з дешевих.

Інтернет-сервіси

В інтернеті існує безліч сайтів, які надають можливість, як безкоштовно подзвонити через комп`ютер. Але багато хто з них - шахраї, а тому будьте дуже уважні і обережні.



На справжніх сайтах надається можливість протестувати дзвінок безкоштовно, перш ніж ви почнете користуватися сервісом за окрему плату. Це, наприклад, TimePhone, SIPNET, «ОСС», «Зебра Телеком», «Телфин» і «Рінотел».

Для здійснення дзвінка, як правило, необхідно встановити особливий електронний телефон. У кожної компанії він свій, про нього вам детально розкажуть при реєстрації.

Далі вам буде необхідно оплачувати щомісяця невелику абонентську плату. Але можна використовувати всілякі бонуси або гри (на «Телфін»), за які вам будуть видаватися кошти. Таким чином, дзвінки за допомогою цього сервісу стануть абсолютно безкоштовними.

Усередині мережі ви зможете дзвонити абсолютно безкоштовно, незалежно від того, скільки коштів у вас на рахунку.

Обережно, шахраї

Ви можете також самостійно спробувати знайти оператора за допомогою сайту IPTop.Net. Там ви можете вказати міста, з яких здійснюватимуться дзвінки, а також телефонного оператора того, кому ви хочете зателефонувати. Але навіть там маса шахраїв і просто посередників, так що постарайтеся скористатися послугами тих сервісів, які ми назвали вище.

Найсумніше, що перевірити справжній це оператор чи ні практично неможливо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!