» » » Як підключити кредит довіри?

Як підключити кредит довіри?

Як підключити кредит довіри?

"Кредит довіри" - корисна опція операторів, що дозволяє абонентам користуватися послугами зв`язку навіть при негативному балансі. У цій статті розповімо, на яких умовах і як взяти "Кредит довіри" абонентам МТС і Мегафон.

МТС

Абонент МТС може підключити опцію "Кредит довіри" одним із таких способів:

  • відправити USSD-запит на номер * 125 #;
  • відправити на короткий номер 125 SMS з текстом "A" (або "а");
  • скористатися "Інтернет-помічником";
  • звернутися до контакт-центру МТС по телефону 0890 або 8-800-250-0890;
  • відвідати найближчий салон-магазин МТС.

"Кредит довіри" від МТС дозволяє залишатися на зв`язку, навіть якщо на рахунку істотний мінус. Величина "мінуса" визначається виходячи із середніх щомісячних витрат клієнта на зв`язок - чим більше абонент витрачає, а також чим довше він є клієнтом МТС, тим більший кредит може виділити йому оператор.

Мегафон

Якщо клієнт Мегафон хоче підключити "Кредит довіри" йому доведеться звернутися особисто в найближчий офіс оператора. Консультант салону виконає індивідуальний розрахунок допустимого кредиту.



Перш ніж звертатися в офіс, радимо вам скористатися спеціальним онлайн-калькулятором підрахунку кредиту, щоб зрозуміти, чи має сенс відвідувати салон. Так, наприклад, якщо абонент витрачає щомісяця на зв`язок менш 600 рублів, оператор не надасть кредит.

Проте, засмучуватися не варто - у Мегафон є багато інших опцій, що дозволяють залишатися на зв`язку при нульовому і негативному балансі.

Читайте також статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!