» » » Як відновити вилучені смс?

Як відновити вилучені смс?

Як відновити вилучені СМС?

Якщо ви випадково або навмисно видалили з телефону потрібні СМС, то у вас є два варіанти подальших дій: впасти в похмуре відчай або ж спробувати відновити видалені СМС з телефону, слідуючи нашій інструкції. Отже, приступаємо до відновлення. Для цього вам знадобляться:

  1. телефон, з якого ви видалили SMS;
  2. сім-карта, на якій були повідомлення;
  3. програмне забезпечення, що дозволяє відновлювати інформацію з жорсткого диска або іншого носія;
  4. картрідер;
  5. комп`ютер.

Як відновити вилучені СМС: поради

  • Уважно ознайомтеся з розділом «Повідомлення» в вашому телефоні. Цілком ймовірно, що там ви знайдете папку «Віддалені», в якій зберігаються кілька останніх віддалених СМС. Тоді відновити втрачену інформацію можна без особливих зусиль, для цього потрібно всього лише натиснути кілька кнопок.
  •  Відновити видалені СМС з телефону можна за допомогою спеціального програмного забезпечення. Такі додатки для відновлення втраченої інформації можна скачати в Інтернеті безкоштовно. Правда, є і платні варіанти програм, але навіщо платити гроші там, де цього можна не робити? 
  • Чи можна відновити видалені СМС за допомогою сім-карти? Та це можливо. Справа в тому, що в кеш-пам`яті сім-карти віддалена інформація зберігається до тих пір, поки телефон НЕ перезавантажили або оперативна пам`ять не заповнилася. Тому якщо ви скористаєтеся картридером, то зможете побачити на моніторі комп`ютера останні СМС-ки, навіть якщо вони вже вилучені з телефону. Але цей спосіб вам підійде лише в тому випадку, якщо ви видалили повідомлення недавно, а телефон, з тих пір, чи не вимикався і сім-карта не змінювалася.

Чи можна відновити видалені СМС, якщо пройшло вже кілька місяців? Тут відповідь скоріше буде негативним, оскільки, чим більше проходить часу з моменту видалення смс, тим менше шансів на їх вдале відновлення.

Якщо ж вас цікавить, як відновити видалені СМС iPhone, поспішаємо повідомити, що тут діяти потрібно зовсім іншими методами.



Все СМС знаходяться в iPhone в файлах БД SQLite, яка після видалення даних їх не затирає, а лише позначає використані для зберігання записів сторінки БД як вільні. Тому, якщо ви видалили якусь інформацію, але при цьому більше нічого не створювали і не відправляли, то ймовірність успішного відновлення досить висока. Як відновити вилучені СМС iPhone для тих, хто користується IOS-пристроєм з джейлбрейком? Тут стане в нагоді програма Undelet SMS, завдяки якій ви зможете підняти текст з бекапу, а також з історії пошуку Spotlight.

Тепер ви знаєте, як відновити видалені СМС. Але ми б все-таки порадили уважніше поводитися з вашою інформацією, щоб згодом не довелося вдаватися до таких крайніх заходів з порятунку віддалених СМС.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!