» » » Як накрутити опитування?

Як накрутити опитування?

Як накрутити опитування?

Найпопулярнішим сайтом, в наш час, є соціальна мережа Вконтакте. Нещодавно стало відомо, що в день на сайт заходить близько сорока мільйонів користувачів. Всі зареєстровані люди можуть спілкуватися між собою, грати в ігри і різні додатки. Одна вагома особливість додатка - це голоси. Вони дають користувачеві певні переваги. Давайте розберемо в цій статті, як накрутити опитування в соціальній мережі.

Дуже велика кількість людей прагнуть з інтернету скачати різні програми для швидкої накрутки голосів. При цьому у них вартість не маленька.

Як накрутити опитування в контакті

  • У різних опитуваннях В Контакте велику кількість голосів отримує той варіант, за який велася, якийсь час, агітація. Буває, діє принцип ланцюжка. Це коли одна людина просить своїх друзів віддати свої голоси, а ті друзі своїх друзів і т. Д. Це дуже дієвий метод. Але мінус в тому, що на його втілення йде багато часу, а його немає.
  • Якщо накрутити голоси в опитуванні Вконтакте потрібно швидко і за короткий термін, то це робиться штучним методом. Потрібно просто завантажити спеціальну програму. Наприклад, Вікінг ботовод-програма. Вона автоматизує вірусну розкрутку в контакті, накручує опитування, лайки і передплатників в різні групи і перегляди відеороликів.
  • Врахуйте, програма платна, але можна використовувати демо-версію. Але для цього вам доведеться зареєструватися на сайті.
  • Після установки програми угорі ліворуч натисніть «додати» ще раз, потім «додати аккаунт». Після чого введіть свій пароль і логін В Контакте. Майте на увазі, що в цілях безпеки краще всього скористатися програмою через непотрібний аккаунт, тому що сторінку можуть заморозити.
  • Приберіть все непотрібні галочки і залиште накрутку опитування.
  • Натисніть «настройку опитування» і вставте посилання потрібного опитування. Самому голосувати не можна.
  • Потім клікніть на клавішу ОК і все готово.


Тепер ви знаєте, як накрутити голоси в опитуванні в соціальній мережі В Контакте. А вже вирішувати, який спосіб вибрати, доведеться самостійно. У будь-якому випадку всі цікаві обговорення матимуть успіх, оскільки здатні зацікавити велику кількість людей. Бажаємо вам удачі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!