» » » Як подивитися закриті фото в контакті?

Як подивитися закриті фото в контакті?

В Контакте є кілька людей, фотографії яких Ви хотіли б подивитися, але не можете? Ми допоможемо Вам дізнатися, як подивитися закриті фото в Контакте.

Не всі способи, які пропонує Інтернет, допоможуть Вам подивитися приховані фотографії. Ми хочемо запропонувати Вам спосіб, за допомогою якого Ви зможете подивитися такі фото.

умови

Однак щоб він подіяв, необхідно дотримання 2 умов:

  1. Сторінка цікавить Вас користувача повинна бути прихована від Вас повністю. Все, що Ви повинні бачити, - це його аватарку, може бути, основну інформацію (день народження, місто, веб-сайт) та повідомлення про те, що людина приховав доступ до своєї сторінки.
  2. Не повинно бути додаткових налаштувань приватності на фотографії. Сторінка повинна бути просто прихована від Вас, а фотографії для друзів цієї людини - відкриті.

процес

Як подивитися закриті фото в Контакте, якщо обидві умови дотримані? Для цього потрібно в адресний рядок вставити наступне посилання:

https://vkontakte.ru/photos.php?id=



Після знака = запишіть в цифровому варіанті ID людини, фотографії якого хочете подивитися.

ID можна подивитися, якщо перейти на сторінку цікавить Вас людини. В адресному рядку після букв id Ви побачите індивідуальний номер сторінки людини. Саме цей номер без будь-яких додаткових слів або букв копіюємо і вставляємо після знака =. Натискаємо Enter і все! Перед вами - всі можливі відкриті фотографії цієї людини.

А що робити, якщо замість номера ID людина записав свій нікнейм? Роздобути цифровий варіант цього ж ID буде досить просто. Для цього відкрийте браузер «Opera», вийдіть на сторінку цікавить Вас людини і клацніть правою кнопкою миші по його аватарке. Відкрийте «Властивості зображення». Перед Вами з`явиться невелике віконце з деякою інформацією. Подивіться в графу «Адреса». У цій довгій сходинці приблизно посередині після букви «u» без пробілів буде йти ряд з чисел. Цей ряд якраз і буде цифровим ID людини. Копіюємо знову ж тільки цифри без інших знаків і літер і вставляємо без пробілів в адресний рядок після знака =. Також натискаємо Enter і отримуємо доступ до фотографій.

Це цілком надійний і перевірений спосіб того, як подивитися закриті фото в Контакте.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!