Як створити торрент?

Як створити торрент?

Популярність торрент трекерів залишається вкрай велика. Однак для користувачів програми Торрент принципово важливо не тільки скачувати торрент-файли, але і самим роздавати. Великим плюсом для кожного користувача даної програми буде той факт, якщо він сам створить торрент-файл і почне його роздачу. Це добре впливає на рейтинг і дозволяє отримати доступ до багатьох закритим раздачам на трекері. Рекомендуємо також ознайомитися з цікавим розділом на нашому сайті, присвяченому програмі торрент.

Як створити торрент файл

Для того щоб створити власну роздачу, потрібно зробити наступне:

  1. У вікні програми зайти в меню «Файл».
  2. Далі вибрати «Створити новий».
  3. Натиснути «Вибрати файл». Простежте, щоб торрент не опинився приватним. Для цього потрібно прибрати галочку навпроти «Приватний торрент» або для англійської версії - Private torrent. Такі торренти створюються для індивідуального кола осіб.
  4. Після створення файлу потрібно вибрати папку, в якій буде збережений файл.

Детальніше про створення торрента і роздачах ви зможете прочитати в статті Як створити торрент.

Завантаження файлу на трекер



Тепер потрібно завантажити створений торрент на трекер. Ми розглянемо загальний принцип, за яким працює більшість торрент-трекерів. Отже, щоб завантажити файл на сайт, потрібно виконати наступні кроки:

  1. Знайдіть на сайті кнопку «Завантажити торрент». Вона також може називатися «Створити торрент роздачу». Натисніть і перейдіть на сторінку створення роздачі.
  2. Вкажіть найменування та опис файлу. Опис слід зробити докладним, так як без нього модератори можуть видалити роздачу.
  3. Вкажіть системні вимоги, якщо це необхідно.
  4. Вкажіть додаткову інформацію.
  5. Виберете файл і почніть завантаження.
  6. Після закінчення завантаження файл стане доступний користувачам трекера.

Бажано ознайомитися з усіма нюансами і правилами сайту, перш ніж здійснювати завантаження. Особливу увагу варто приділити пунктам правил, які забороняють певний контент. Це може бути не тільки контент категорії 18+, а й містить політичні та релігійні подкасти.

Якщо викладеної інформації виявилося недостатньо, ознайомтеся зі статтею Як відкрити торрент файл.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!