» » » Як грати через tunngle?

Як грати через tunngle?

Як грати через Tunngle?

Світ комп`ютерних ігор вражає уяву своєю барвистістю, багатогранністю і незабутніми враженнями. Деякі твори кіберіскусства настільки нагадують нашу реальність, що багато завзяті геймери не виходять з-за комп`ютера годинами, забуваючи про їжу і сон. Іноді та чи інша гра вимагає реєстрації на спеціальних ресурсах. Сьогодні мова піде про Tunngle і про те, яким чином з ним потрібно працювати.

Tunngle: як грати?

Трохи про те, що таке Tunngle. Це дуже зручний сервіс, про який давно мріяли всі любителі комп`ютерних ігор в онлайн-режимі. Цей продукт створює умови для гри в будь-який вподобаний шутер, автосимулятор або RPG через єдиний сервер. Іншими словами, через Tunngle ви можете підключатися до різних ігор в межах однієї працюючої програми. Крім того, Tunngle володіє всіма необхідними інструментами для створення власних серверів і роботи з ними.

Tunngle: реєстрація

це посилання відправить вас на сторінку реєстрації. На верхній панелі ви можете вибрати необхідний і зрозумілий вам мову (значки прапорів). Також ви побачите невелику угоду з користувачем, де, в основному, вказані загальні юридичні моменти, які, як правило, зовсім не цікаві середньостатистичному геймеру. Тому ставимо галочку біля фрази внизу, яка підтверджує, що ви згодні із запропонованими умовами. Далі реєстрація проходить за звичайною схемою. Ні в якому разі не використовуйте ящики mail.ru, так як листи на них з якихось причин не приходять!

завантажуємо Tunngle

Як грати через Tunngle, підкаже клієнт цієї програми. Де його знайти? Вам допоможе ось ця посилання.



Тут ви знайдете клієнт останньої версії, який забезпечить безперебійну гру по мережі. Перед установкою зазвичай радять відключити антивірус і Firewall щоб уникнути збоїв роботи клієнта. Зверніть увагу на те, що необхідно завантажити всі пропоновані файли і встановити їх.

Налаштовуємо гру для роботи через Tunngle

Відразу ж відзначимо, що на сайті Tunngle ви знайдете тільки ті ігри, в яких передбачений мультиплеер (можливість грати по локальній або загальної мережі). Для пошуку інструкцій з налаштування клієнта перейдіть в особистий кабінет (див. Розділ реєстрації) і в віконці пошуку введіть потрібну вам гру. Після цього перед вами з`явиться список серверів і доступних підключень. Інструкції по установці і інтеграції також можна знайти на сайті. Ми б могли описати їх тут, але кожна гра налаштовується по-своєму, тому краще відразу почитати про це на самому сайті. Єдине, що точно вам знадобиться, - це потрібні патчі і оновлення, які необхідні для інтеграції з сервісом Tunngle. Ці файли ви також знайдете на порталі.

Запуск гри через Tunngle

Знову ж повторимося: кожна гра має свій інтерфейс для власного запуску через Tunngle. Як правило, для запуску гри через клієнт необхідно упевнитися в наявності активного інтернет-з`єднання. Далі може бути кілька варіантів:

  • Гра запускається зі своєї внутрішньої середовища, де виводиться список серверів, які були знайдені за допомогою Tunngle.
  • Гра запускається за допомогою окремого ярлика для мультиплеєра, де також є список серверів для Tunngle.
  • Гра запускається через клієнт Tunngle, де вказані списки вільних підключень і вся потрібна інформація про цікавить вас сервері.

Наостанок прикріплюємо вельми корисну посилання для початківців онлайн-гравців.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!