» » » Як встановити мта?

Як встановити мта?

Як встановити МТА?

Тим, хто хоче пограти у всесвітньо відому і популярну гру ГТА Сан Андреас разом зі своїми друзями по мережі, ця інструкція допоможе розібратися в правилах і підключенні до гри.

Підключення здійснюється за допомогою спеціальної програми - клієнта, яка має назву Multi Theft Auto: GTA San Andreas.

Як встановити МТА Сан Андреас?

  1. Установчий файл завантажуємо з Інтернету, наприклад за посиланням.
  2. Після скачування вибираємо критерії установки і пункти: потрібно встановити сервер, клієнт і модуль проектування карти.
  3. Вказуємо вірний шлях установки до гри ГТА Сан Андреас. Гра повинна бути оригінальною, що не модифікованої і обов`язково версії 1.0.

Як підключитися до сервера?

  1. Після установки відкриваємо МТА Сан Андреас: при відкритті відбудеться автоматичне сканування комп`ютера на модифікації гри. Якщо модифікацій немає, то гра запуститься в мультіплеере. Чи стануть видні нові функції меню, які прийшли на місце оригінальної гри. Ці функції забезпечують колективну гру по мережі.
  2. Далі прописуємо своє віртуальне ім`я, під яким будемо грати, (нікнейм). Це робиться в спеціальному пункті меню "Settings". В поле «нік» вказуємо обране ім`я. Його можна зробити кольоровим, вставивши перед ним спеціальний програмний код.
  3. Для початку ігрового процесу вибираємо сервер, який дозволяє підключитися до гри. Цей сервер можна прописати самостійно (якщо є дані) або ж вибрати вже наявний зі списку. Як? Заходимо в пункт меню «Browse Servers» і вибираємо в ньому «Refresh».
  4. Для виведення списку доступних серверів і підключення до них потрібно підключитися до інтернів або локальної мережі. Якщо є підключення до мережі, то клієнт самостійно зробить пошук доступних серверів і виведе список.
  5. Вибираємо вподобаний сервер і натискаємо «Connect».


У деяких випадках, наприклад в зашифрованих серверах, потрібне введення пароля. Це не відноситься до вільних серверів, де підключення здійснюється всього за пару хвилин.

Правила гри

  1. Правила колективної мережевої гри полягають в тому, що до завершення чинного конкурсу підключатися до гри не можна. Наприклад, перед грою «голосуємо» за нову гоночну трасу або гратимемо на раніше створеної.
  2. Крім участі в гонці, можливий режим спостереження за заїздом з боку. Це забезпечується в спеціальному режимі, для стеження доступні різні гонщики. Крім того, є вибір ракурсу камери, він здійснюється натисканням цифрових клавіш 1, 2 і 3.
  3. Після реєстрації в новому конкурсі гравцеві надається машина, мотоцикл або інший транспорт. Мета полягає в проходженні певного маршруту і здійсненні дій по «бєспрєдєлу», знищення конкурентів.

Тепер ви знаєте, як правильно встановити МТА. Для спрощення гри можна скористатися модами. В одній з наших статей можна дізнатися, як встановити мод на GTA.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!