» » » Чому не вдалося підключитися до сервера?

Чому не вдалося підключитися до сервера?

Чому не вдалося підключитися до сервера?

Поодинокі гри зараз користуються все меншою популярністю. Все більше гравців за краще битися один проти одного або в командах, в режимі мультиплеєра. Однак що робити, якщо гра в такому режимі не запускається? Як правило, проблема полягає в підключенні до сервера. У даній статті ми поговоримо про те, чому не підключаються до сервера дві настільки популярні відеоігри, як GTA SAMP і Battlefield.

Причини відсутності підключення до SAMP

Як правило, в GTA SAMP коннект до ігрового сервера в тому випадку, якщо всі вимоги і настройки були враховані, може не відбуватися з таких причин:

  • Неправильно вказаний IP-адреса - уважно перевіряйте IP сервера, звертаючи увагу також на вказівку порту. Багато хто вважає, що цифри в адресі після двокрапки не грають ролі, але це не так. І в SAMP, і в Battlefield без вказівки порту вас в кращому випадку може перекинути на інший сервер, а в гіршому - не приєднається до гри.
  • You were banned - бан по IP / нику / Steam ID. Якщо в останніх двох випадках вина лежить на вас (неправомірні дії), то в бан по IP нерідко відлітають цілі підмережі, якщо використовується динамічний IP і порушника не вдається заблокувати. Виходи з даної ситуації: петиція на форум, зміна аккаунта Steam, зміна IP або провайдера.
  • Напис "connect to IP: Port" - відсутність Інтернету, неправильно вказаний IP, на сервері Ddos-атака.
  • Гра вилітає з помилкою "Пам`ять не може бути прочитана ...", "Зверніться до пам`яті ..." і т.п. - Зустрічається на ОС Windows XP SP2 (перестала підтримуватися). Вирішується установкою версії ServicePack 3 або більш пізньої версії ОС Windows.
  • Сервер не доступний. Технічні пристрої мають властивості ламатися. Можливо, через велике навантаження сервер "впав" і адміністрація проводить технічні роботи по його відновленню.

Причини відсутності підключення до Battlefield

До серверів найчастіше не можуть підключитися з наступних причин:

  • Чи не виконаний вхід в Origin - для того щоб запустити гру в мультіплеере, вам необхідно підключитися до Origin Download Manager і зайти через свій обліковий запис. Переконайтеся, що Origin не працює у вас в автономному режимі. Крім того, спробуйте перезапустити сам Origin. Можливо, стався якийсь збій програми.
  • Проблеми з файлом hosts (Шлях - C: Windows System32 drivers etc) - зайдіть в цей файл і знайдіть рядки зі згадками серверів EA (ea.com).
  • Повторний запуск не тієї версії гри (якщо ви спочатку заходили з русифікованої версії, а потім перейшли на європейську, то може виникнути конфлікт). Вирішується питання перевстановлення гри.
  • Актуальними для Battlefield можуть бути і причини, зазначені для SAMP: бан, невірно вказане IP, тимчасова недоступність сервера і т.п.

загальні причини



Як правило, всі комп`ютерні ігри мають схожий процес установки і настройки, тому наступний список причин актуальний не тільки для BF і GTA SAMP, але і для інших клієнтів, що підтримують режим мультиплеєра.

Ігри була неправильно встановлена



Перевірте, чи правильно вами була встановлена гра. Переконайтеся, що шлях до гри прописаний на латиниці. Для гри в режимі мультиплеєра вам буде потрібно встановити відповідний клієнт і пройти процедуру реєстрації. Якщо у вас на комп`ютері раніше була встановлена попередня версія гри, яку ви видалили некоректно, вам необхідно буде перевстановити гру, почистивши реєстр.

  1. Видаліть гру і всі файли, пов`язані з нею.
  2. Очистіть реєстр, зайшовши в меню Пуск-Виконати, наберіть команду regedit, натисніть ctrl + F3, а потім введіть назву гри і видаліть всі рядки, пов`язані з цією грою.
  3. Встановіть гру заново.

Відсутнє підключення до інтернету

Перевірте, чи немає несправностей в вашому підключенні до інтернету. Можливо, ви десь пошкодили кабель, або у провайдера виникли якісь технічні неполадки. Крім того, можливо, у вас запущені якісь фонові програми, які автоматично оновлюються через інтернет і знижують вам швидкість підключення.

Доступ до серверів блокує антивірус або фаєрвол

Спробуйте на час по черзі відключити антивірус і фаєрвол. Деякі з них можуть заблокувати доступ до ігрових серверів, вважаючи їх зовнішньою загрозою. Якщо проблема виявиться в них, вам необхідно буде змінити їх налаштування таким чином, щоб ця гра була додана в список виключень.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам вирішити дану проблему.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!