» » » Як зареєструватися в apb?

Як зареєструватися в apb?

Як зареєструватися в APB?

All Points Bulletin - вельми популярна гра, яка все більше і більше завойовує серця геймерів по всьому світу. Наша сьогоднішня стаття підкаже вам, як можна зареєструватися для гри в цей прекрасний action. Отже:

Як зареєструватися в APB?

До речі, реєстрація в цій грі досить проста і включає в себе мало пунктів. Але тим не менш мета нашої статті визначена досить чітко. Ось, які кроки потрібно пройти для реєстрації свого аккаунта в стані геймерів All Points Bulletin:

  • Перейдіть на офіційний сайт гри за цим посиланням: APB Reloaded.
  • На першій сторінці вам запропонують вказати свій вік і дату народження.
  • Після проходження першої сторінки ви потрапляє на головну сторінку ресурсу. Там необхідно натиснути на красиву червону кнопку "Download now" - таким чином ви зможете скачати і встановити необхідний клієнт для гри.
  • Після цього натискайте на кнопку "Join Now". Ви опинилися на сторінці реєстрації. Вводите черзі - адреса поштової пошти, пароль, підтвердження пароля, дату народження, нік гравця (будь слова латинською маленькими літерами, яке може включати в себе цифри), ну і текст з картинки для проходження контролю спаму.
  • Після правильного проходження цих кроків, на ваш ящик прийде лист з посиланням, по якій потрібно підтвердити своє бажання брати участь в грі, щоб зареєструватися в APB Reloaded.
  • Ну і третя сторінка запропонує користувачам завантажити гру і грати в неї.

Ми сподіваємося, що у вас вийшло зареєструвати свій аккаунт без особливих зусиль. Головна складність звичайно ж полягала в перекладі термінів з англійської на російську.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!