» » » Що таке енергетика?

Що таке енергетика?

Що таке енергетика?

Поняття енергетики включає в себе не тільки енергетику як науку, а й сукупність факторів, що впливають на стан людини. Це слово часто вживають в психології. У повсякденному житті людина також стикається з цим поняттям, часто не зовсім розуміючи, що ж воно означає в конкретному контексті. Ми розглянемо, що таке енергетика і які види енергетики існують.

Енергетика як вид діяльності людини

Під енергетикою розуміють область господарсько-економічної діяльності. Вона включає в себе отримання енергетичних ресурсів, а також переробку різних видів палива. Також енергетика включає в себе використання палива і отримання джерел енергії, використання електростанції, гідроелектростанцій, атомних електростанцій для перетворення енергії.

Дані види енергії відносяться до традиційних. В даний час активно розвиваються і нетрадиційні види енергетики. До них відноситься вітрова енергетика, яка використовує вітрові турбіни (їх ще називають вітряками). Також активне поширення отримали і біоенергетика, воднева енергетика, сонячна енергетика і установки на паливних елементах.

Енергетика є однією з важливих галузей для кожної країни.

Енергетика в езотериці

В езотериці і парапсихології під словом енергетика розуміється вплив людини на оточуючих і навколишній простір. Також під цим словом може матися на увазі вплив будь-якого місця або предмета на людину. Вважається, що сильною енергетикою мав Григорій Распутін, Алістер Кроулі та інші містики. Здатність впливати на оточуючих часто приписують цілителів, зокрема багато хто відзначає вплив майстрів нетрадиційної медицини, бойових мистецтв. Однак наукового підтвердження їх впливу поки що немає.



Свою енергетику мають певні місця, наприклад, кладовища. Вважається, що саме місця скупчення померлих володіють сильною енергетикою. Причому вона може бути як позитивною, так і негативною. Наприклад, таке місце, як Стоунхендж, на багатьох справляє негативний вплив, викликаючи головний біль і навіть втрату свідомості. Причому за відмітками багатьох людей свою енергетику мають цілі міста.

Енергетика в психології

У психології під енергетикою розуміють сукупність якостей людини, які він реалізує в спілкуванні. Великою і сильною енергетикою володіють оратори, артисти, виконавці, актори. У той же час сильною енергетикою може володіти і людина, яка не має будь-яких творчих талантів. Найчастіше енергетику людини обумовлюють його погляди на життя, поведінку в суспільстві.

Під сильною енергетикою можна розуміти вміння управляти людьми, налаштовувати їх на потрібний лад, в тому числі і позитивний, здатність контролювати людей в складних ситуаціях. Про таких людей часто говорять, що від їх погляду "мороз по шкірі" або ж навпаки "дух піднімається".

Якщо ви цікавитеся, яким чином можна підняти свою енергетику або перевірити екстрасенсорні здібності, то рекомендуємо вам звернутися до таких статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!