Що таке вамп?

Що таке вамп?

Яскравий макіяж, викликає наряд в яскравих тонах, бездоганна фігура і хижий погляд ... Ось що таке фатальна жінка з точки зору кінематографії. Насправді жінка вамп - що це таке? Імідж її полягає не тільки з зовнішніх атрибутів, але також із закладених самою природою рис характеру і наполегливої праці над поведінкою.

Божевільна енергетика і гра контрастів

Поява жінки-вамп ніколи не залишиться непоміченим. Усі присутні чоловіки помітно пожвавлюються, проявляючи неприхований інтерес до яскравої персони, оскільки дами цього типу наділені приголомшливою енергетикою. Вони дотепні, проникливі, наполегливі, без удаваної скромності вторгаються в будь-яку розмову і заповнюють всю простір своєю присутністю.

Уміння поєднувати непоєднуване - ось що таке вамп. У їх поведінці гармонійно поєднались щирість і лукавство, підступність і вишуканість, чуттєвість і витончена жіночність, неприступність і відверта сексуальність. Жінки-вамп захоплюють впевненістю у власній привабливості і красу. При цьому в потрібні моменти вони вміло демонструють слабкість жіночої натури, зваблюючи уявної або справжньої ранимою і м`якістю.

Також вам будуть цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!