» » » За що люблять дівчат?

За що люблять дівчат?

За що люблять дівчат?

Кожен чоловік по-своєму представляє образ ідеальної жінки. Комусь потрібна ідеальна фігура, а для кого-то важливо вміння приготувати ароматний борщ і на невеликі недоліки коханої вони готові закривати очі. Зараз ви дізнаєтеся, за що люблять дівчат ці вибагливі чоловіки. За результатами опитування випадкових чоловіків було виявлено десять якостей, якими повинна володіти ідеальна дівчина. Зараз ми ознайомимо вас з ними.

За що можна любити дівчину

  • Колір волосся. Те, що чоловіків приваблюють блондинки, є нічим не підтвердженими міфом. Насправді ж, дивлячись на світловолосу дівчину, чоловік думає, що вона більш проста і легковажна, ніж її чорнява подружка.
  • Зовнішність. Успіх жінки в рядах сильної статі безпосередньо залежить від того, як вона виглядає. Виділяйтеся серед похмурих і безликих «сірих мишок» і чоловіки не будуть давати вам проходу.
  • Почуття стилю. Якщо жінка стежить за модними тенденціями, на неї завжди приємно подивитися. Справа навіть не у вартості одягу, а в продуманому поєднанні всіх одягнутих речей.
  • Аромат. Цілком зрозуміло, що коли від жінки пахне потім, це не викличе захоплення нікого. Приємний ненав`язливий аромат приверне увагу чоловіка, головне, щоб від запаху не сльозилися очі, і він не переслідував кавалера до вечора, якщо з дамою він розлучився вранці. Головне - відчуття міри.
  • Самодостатність і самозадоволення. Коли жінка радіє життю, виділяє позитив і часто посміхається, то чоловіки в`ються біля неї, як бджоли навколо квітки. Гарний настрій і посмішка на обличчі завжди притягують чоловіків.
  • Родзинка. Якщо жінка не боїться бути різною, чоловік з нетерпінням чекатиме наступної зустрічі, адже загадки завжди притягують протилежну стать. Сьогодні це мила домогосподарка, а завтра вже успішна бізнес-леді, образ на наступний день може кардинально змінитися, а незвідане хочеться пізнати.
  • Особисті якості. Жінка може дозволити собі іноді бути слабкою і недосконалою. При розмові з чоловіком показуйте щирий інтерес, проявляйте розуміння і співчуття, цілеспрямовано розпитуйте і уважно вислухайте, але не розкриває повністю, і протилежну стать оцінить вас по достоїнству.
  • Фігура. Навряд чи чоловік зупинить свій погляд на жінці, яка не стежить за своєю формою. Але це не означає, що їх залучають тільки худеньких модельної зовнішності. Просто треба продумати свій гардероб так, щоб в очі кидалися тільки основні переваги, а про недоліки фігури ніхто не здогадався.
  • Макіяж. Не варто використовувати велику кількість косметики, це виглядає скоріше вульгарно. Найкраще нанести природний макіяж, щоб не бути схожим на індіанця племені мумба-юмба.
  • Розуміння. Не сподівайтеся, що протягом ваших відносин буде все ідеально, без криків і сварок. Головне - не звинувачувати у всьому чоловіка і не обмежувати його свободу. Варто вчасно зупинитися і не шукати крайнього. Будьте трохи розумніші і поступіться, це краще, ніж розставання.


Ми привели десять якостей жінок, які чоловікам здаються дуже важливими. Однак, не варто покладатися на дані соціологічних опитувань, потрібно слухати своє серце і будувати міцні відносини, а для цього потрібні зусилля двох.

Що значить любити дівчину



За що люблять дівчину? - Дуже багатьох людей хвилює це питання. Давайте спробуємо зрозуміти і розібратися. По-перше, треба визначити що це, закоханість або справжнє почуття. Найчастіше багато хто плутає ці два визначення.

Такі почуття, як симпатія, пристрасть, потяг супроводжують закоханість. З любов`ю все набагато складніше, вона проявляється не відразу. Що ж є такого в дівчатах, що змушує серце чоловіків битися швидше, змушує любити? Може, краса? Так, але і поняття краси у кожного своє. Для закоханості дуже характерно звертати увагу на зовнішню красу. Але якщо почуття дійсно глибоке, то для чоловіка чарівна зовнішність другої половини зовсім не головне, це скоріше приємне доповнення. Чоловік може бачити красу в ямочках на щоках або чарівною родимці на плечі. Духовна близькість, подібність характерів, здатність на все заради коханої - ось ці показники. І для кожного це щось особливе, своє. І вже якщо чоловік любить, то не за щось конкретне, а за всі її недоліки і переваги.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!