» » » Що жінкам подобається в чоловіках?

Що жінкам подобається в чоловіках?

Що жінкам подобається в чоловіках?

Сьогодні ми поговоримо з Вами на дуже цікаву тему, яка буде цікава, як чоловікам, так і жінкам. Адже далеко не кожен знає, що жінкам подобається в чоловіках насправді. А питання це хвилює багатьох чоловіків, тому що вони хочуть привернути до себе увагу жінок. І це абсолютно нормально. Хтось задає подібні питання своїм мамам, хтось своїм друзям, але більшість хочуть дізнатися правду в Інтернеті.

Позитивні якості чоловіків



Припустимо, що не існує універсальних критеріїв, щоб визначити, які чоловіки подобаються жінкам. Але все ж, спробуємо виділити деякі з них:

  • Чоловік повинен бути сильним. Не дивлячись на останні віяння моди на кволість і жіночність, вміння захистити і допомогти слабкій статі, все-таки цінуватися. Дуже добре, якщо чоловік займається спортом, ходить в тренажерний зал або хоча б робить зарядку вранці. Приємно бачити мускулисте і розвинене тіло, на тлі якого, жінка - просто Дюймовочка;
  • Чесність, доброта і щирість. Об`єднані ці якості в одну категорію не спроста. І вони можуть бути продовжені нескінченним списком, бо це стандарт поведінки в суспільстві з морального боку. Погодьтеся, що нікому не сподобається злий хитрий брехун, з яким неможливо спілкуватися. Якщо в чоловікові ці якості не виховали, то навряд чи він візьме себе в руки, хоча - все може бути.
  • Манера поведінки, галантність, джентльменський набір - називайте, як хочете, але заплёванного насінням грубіяна, що не подав Вам руку, внаслідок чого Ви впали в калюжу, дуже легко обійти жіночою увагою. Але, не ведіться на перше враження: можливо, він вилаявся матом тому був втомленим і злим, а так - жінки такого не люблять, це однозначно.
  • Турбота, увага, ласка, добрі слова - те, що жінка напевно оцінить! Адже слова підтримки в скрутну хвилину, а ще посмішка і обійми, здатні розтопити будь-яке серце.
  • Дівчат легко підкорити своїм хобі, показавши себе в ньому з найкращого боку. Захоплюєтеся поезією - прочитайте улюблений вірш, любите швидку їзду на мотоциклі - запропонуйте покататися, добре плаваєте - проведіть майстер-клас в басейні.
  • Щедрість - ця характеристика чоловіків подобається багатьом жінкам, хоча скупих не варто плутати з економними. Але, не секрет, що дівчата люблять сюрпризи. Звучить дуже меркантильно, але, куди без цього: подаруйте квіти або м`яку іграшку. А якщо не хочете банальностей, то сходіть в незвичайне місце, яке дійсно здивує. Це може бути і дельфінарій, і галерея квітів, виставка живих метеликів або катання на водних лижах. Добре, що в сучасному світі повнісінько того, чим можна здивувати і обдарувати дівчину. Коханій жінці не пошкодуйте грошей, слів, уваги. З матеріального вибирайте прикраси та одяг - то, що носиш щодня. Адже не можна забути про людину, якщо завжди з тобою його подарунок. Плавно переходимо до наступного пункту.
  • Будьте уважні до всього, що стосується дівчини. Привчіть себе питати про здоров`я її бабусі, цікавтеся її котиком і не забувайте про важливі дати для неї: день народження, день вашого першого поцілунку. Якщо чоловік заводить стосунки з жінкою, у якої є дитина, то, без сумніву, варто дуже багато приділяти уваги дитині, балувати його і дружити з ним.
  • Без варіантів, що залишиться за бортом той, хто жорстоко ставитися до дітей, тварин і інвалідам. Показавши своє співучасть горю маленької пташки, яка втратила будиночок, чоловік стане назавжди вище в очах коханої жінки.

Завищені жіночі вимоги



А як Ви вважаєте, чи подобається жінка чоловікові, якщо у неї занадто високі вимоги до нього? Завжди пам`ятайте про те, що занадто вимогливі жінки, як правило, залишаються самотні. Тому як ідеальних чоловіків не існує. Це стосується і жінок теж, до речі.

Сподіваємося, що наша стаття принесла Вам якусь користь. Пам`ятайте про те, що у кожної людини є свої недоліки. Якщо хороших якостей у чоловіка набагато більше, то на такі недоліки слід просто закривати очі. І якщо в чоловіка є хоч кілька якостей з перерахованих вище, то можна Вас тільки привітати. Деякі якості прийдуть з часом, а інші внесе жінка, яка з`явиться в його житті. Адже, як кажуть: "любов змінить Ваше життя". Дуже сподіваємося, що чоловіки, які прочитали статтю, також зроблять свої власні висновки по темі. Намагайтеся відповідати вищеописаним критеріям, і тоді, кожна жінка оцінить це по достоїнству.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!