» » » Який він: андрей?

Який він: андрей?

Який він: Андрій?

Люди скрізь намагаються знайти потаємні знаки, які направлять їх на істинний шлях - гороскопи, гадання, тлумачення снів ... Великою популярністю користуються "ворожіння" на ім`я.

У цій статті розповімо, які якості властиві чоловікам з ім`ям Андрій.

Душа компанії

Ім`я Андрій володіє дуже сильною енергетикою, а тому не дивно, що чоловік з цим іменем часто стає душею компанії, лідером, який може легко підтримувати здорову атмосферу і в групі друзів, і в колективі.

Андрій дуже швидко знаходить спільну мову з будь-якою людиною, може розрядити обстановку хорошою жартом. Досить часто чоловік на ім`я Андрій вміє грати на гітарі і непогано співає.

Серйозний і зосереджений

Незважаючи на те, що Андрій може бути веселуном, він в потрібний момент вміє виявляти дивовижну тверезість, спокій і розважливість. Андрій вміє знайти правильний вихід з критичної ситуації, а тому часто його люблять начальники і, звичайно, це допомагає йому просуватися по службі.

егоїстичний

Андрія можна назвати егоїстом в тому відношенні, що він рідко любить прислухатися до думки старших і оточуючих, оскільки він досить високої думки про себе. Для отримання свого Андрій може піти на шантаж і провокації.

чутливий

Бувають у Андрія і напади нудьги, в яку його може повалити низка невдач. За життя Андрії - везунчики, а тому, коли удача відвертається від них, вони можуть дуже швидко опустити руки, бо не звикли до такого стану речей. Дуже важливо, щоб в цей момент поруч з Андрієм виявився надійний друг, який допоможе йому взяти себе в руки.

Більше про те, який він - Андрій - читайте в статті Що означає ім`я Андрій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!