» » » Що подарувати матері?

Що подарувати матері?

Що подарувати матері?

Мати - головна людина в житті кожного з нас. Саме тому для неї завжди так складно вибрати подарунок. Адже нам весь час здається, що наша мама заслуговує лише найкращого.

На випадок, якщо ви зовсім не можете придумати, що подарувати матері, ми склали невеликий список можливих подарунків.

Косметика і парфюмерія

Безпрограшний варіант подарунка для будь-якої жінки в будь-якому віці. Якщо ви боїтеся помилитися з вибором відповідного аромату або відтінку тіней, краще подаруйте подарунковий сертифікат відповідного магазину.

домашній одяг

Вибрати одяг іншій людині буває дуже складно, навіть точно знаючи його розміри - будь-яку річ треба міряти і дивитися, як вона сідає по фігурі. Чи не єдиним винятком з цього правила є домашній одяг. У будь-якому віці жінка повинна залишатися привабливою навіть у себе вдома. Тому ви можете подарувати своїй мамі красиву нічну сорочку, піжаму, домашній костюм або зручний банний халат.

Ювелірні прикраси



Якщо ви можете дозволити собі побалувати маму дорогим подарунком, купіть для неї якесь ювелірна прикраса. В крайньому випадку - прикраса з натуральними каменями. Біжутерію жінці у віці дарувати вже не варто. Якщо ж золоті і срібні вироби вам не по кишені, можете доглянути який-небудь цікавий аксесуар з напівкоштовних металів з позолотою або посрібленням. Наприклад, позолочені наручний годинник.

сумка

Вечірня невелика сумочка або клатч - один з тих предметів, які ваша мама навряд чи сама собі придбає без належного приводу. Однак такий подарунок її напевно порадує і спонукає зайвий раз сходити, наприклад, в кіно або театр.

Книга для запису кулінарних рецептів



У кожної жінки є свої фірмові страви, смак яких неможливо переплутати ні з чим іншим. Якщо ви не хочете, щоб якийсь із рецептів маминих фірмових страв загубився, подаруйте їй спеціальну записну кулінарну книгу. Комусь може здатися, що в 21 столітті записувати що-небудь від руки - це варварство. Однак запевняємо вас - із записником біля плити готувати набагато простіше, ніж з ноутбуком або стаціонарним комп`ютером.

Постільна білизна

Незрозуміло звідки ця пристрасть з`явилася, але дуже багато жінок колекціонують будинку комплекти постільної білизни. Можливо, ця традиція сягає корінням ще в стародавні часи, коли було прийнято збирати придане для дочок, в тому числі і постільну білизну. Хтозна. Однак факт залишається фактом - дуже багато жінок зрадіють такому подарунку. Якщо ви не хочете дарувати білизну, можете придбати затишний м`який плед або теплу ковдру - вони теж завжди знадобляться.

Побутова техніка

Не потрібно дарувати матері таку побутову техніку, яка створювала б їй ще більше нових клопотів. Подаруйте який-небудь дійсно корисний подарунок, який допоможе їй скоротити час на ведення домашнього господарства. Це може бути пральна або посудомийна машина, кухонний комбайн, мікрохвильова піч і т.д.

Сувенір з вітальним написом

Жінки взагалі дуже сентиментальні. Особливо в тому, що стосується їхніх дітей. Пам`ятайте, як в дитинстві мама щиро розчулювалася намальованою вами картині або зліпленої з нагоди її дня народження фігурки з пластиліну? Кардинально згодом нічого не змінилося. Однак зараз у вас є можливість замінити власноручні вироби з картону та пластиліну різними милими сувенірами і просто замовити на них спеціальну вітальну напис. Гарантуємо, що вже незабаром ваш подарунок займе почесне місце в маминій кімнаті, де-небудь на видному місці, де кожен зможе його побачити.

Вам також можуть стати в нагоді статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!