» » » Що подарувати вагітної?

Що подарувати вагітної?

Що подарувати вагітної?

Вагітність - це один з головних і відповідальних періодів в житті кожної дівчини. Багато гостей, збираючись до майбутньої матусі на торжество, при виборі подарунка роблять акцент на її положення.

Що можна подарувати вагітній жінці - читайте нижче в статті.

Подарунки для вагітних

  • Корисним подарунком для майбутньої мами стануть ваги. По-перше, прилад необхідний для контролю маси під час самої вагітності. А по-друге, за допомогою пристрою жінка зможе оцінювати свої показники і після народження дитини.
  • Майбутній мамі знадобиться спеціальний щоденник, в якому, як правило, міститься інформація по раціону, фізичним вправам і підготовки до пологів.
  • Можна подбати про майбутні пологи вагітної дівчини і подарувати їй фітбол. Спеціально розроблений гімнастичний м`яч спрямований на тренування м`язів, а також розвиток гнучкості і поліпшення роботи серця.
  • Можна подарувати вагітній жінці подушку для майбутніх мам. Спеціальна конструкція підтримує необхідні частини тіла в природному положенні, що забезпечує більш здоровий сон.
  • Щоб вагітність розвивалася в позитивній динаміці, жінці необхідно приділяти увагу фізичному навантаженні. Тому досить актуальним і корисним подарунком стане сертифікат у фітнес-центр. Однак, в даному випадку потрібно заздалегідь підібрати програму для вагітних. Ви можете це зробити на свій смак і вибрати напрямок самостійно (наприклад, йога, аеробіка або плавання) або подарувати дівчині купон з можливістю подальшого вибору.
  • Можна подарувати колекцію книг про вагітність і пологи.
  • Також корисним презентом буде сертифікат в магазин одягу і товарів для вагітних.
  • Напевно, винуватиця торжества зрадіє подарованої фотосесії. На згадку про прекрасне періоді її життя фотограф збереже момент очікування малюка. Доповнити презент можна красивим фотоальбомом.
  • Подаруйте вагітної абонемент на курси молодої мами. Там вона зможе відвідати теоретичні та практичні заняття, які їй безсумнівно знадобляться в недалекому майбутньому.


Що дарувати представницям прекрасної статі з різних випадків - шукайте в розділі нашого сайту Подарунки для жінок. Там ви знайдете безліч статей з ідеями подарунків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!