» » » Що подарувати класу?

Що подарувати класу?

Що подарувати класу?

Традиційно на випускних і на останньому дзвонику прийнято дарувати подарунки класному керівнику, вчителям, завучів та директору школи. Однак деякі батьки вирішують привітати із закінченням школи і самих учнів і подарувати їм на згадку про шкільні роки по пам`ятного сувеніру. Як правило, такими питаннями займається батьківський комітет. Якщо на вас покладена місія по вибору подарунка, пропонуємо вам кілька ідей того, що подарувати класу з нагоди урочистого заходу.

Важко підібрати подарунок відразу для великої кількості людей з різнобічними інтересами. Неможливо ж ходити і вибирати кожному подарунок індивідуально! Тому подарунок повинен бути максимально універсальним і корисним для всіх.

книги

Звичайно, хтось скаже, що за час навчання в школі книги дітям вже порядком набридли. А деяких попереду чекає ще й навчання в університеті. Однак ніхто не говорить, що потрібно дарувати нудні підручники. Можна подарувати якусь цікаву енциклопедію або навіть замовити подарункову книжку з фотографіями, різними смішними історіями з життя класу і теплими побажаннями батьків і вчителів перед початком дорослого життя.

Пам`ятні сувеніри

Можна замовити різні пам`ятні сувеніри типу кухлів, календарів, магнітів і т.д. з вітальними написами.

Вітальні грамоти і медалі



Зробити подарунки більш індивідуальними можна, замовивши для кожного учня окрему грамоту або медаль за певні заслуги. Не обов`язково відзначати академічні успіхи школярів. Можна вручити жартівливі грамоти «Найбільшому веселунові класу» для того, хто постійно жартував на уроках, «Найбільшому соні класу» того, хто часто запізнювався на заняття і т.д.

Фотосесія з професійним фотографом

Одна справа - випускний альбом. В день зйомки все приходять урочисто одягненими і фотографуються в формальній обстановці. Зовсім інша атмосфера буде, якщо запропонувати хлопцям провести фотосесію де-небудь в парку або на природі. У дітей залишиться маса приємних вражень від самої фотосесії, а також купа цікавих фотографій. Не обов`язково кожному друкувати тільки його фотографії. Можна записати і роздати кожному святково оформлений диск з усіма зробленими знімками.

скарбничка



Закінчуючи школу, діти вступають вже майже в повноцінне доросле життя. Хтось, можливо, відразу після школи поїде вчитися до ВНЗ в інше місто або навіть країну, хтось піде працювати. Так чи інакше, після закінчення школи вже пора починати замислюватися над тим, як заробляти собі на подальше життя. Може бути, для кого-то, скарбничка, отримана в школі, стане першим кроком на шляху до накопичення первинного капіталу.

Карта світу

Оригінальним і корисним подарунком стане настінна карта світу. Після закінчення школи саме час починати пізнавати світ і подорожувати. Можна подарувати якусь незвичайну карту, наприклад, зі спеціальним шаром, що стирається, на якій учні будуть відзначати згодом ті країни, в яких вони побувають.

Хороші канцелярське приладдя

Купувати дорогу канцелярію школярам безглуздо - все одно вони що не втратять, то зламають. А ось випускникам подарувати якусь якісну ручку з пам`ятною гравіруванням вже цілком доречно.

дзвіночок

На останній дзвоник кожного учня можна подарувати по дзвонику в красивій коробці. Дзвоном зустрічають нас в школі першого вересня першого класу і проводжають на останньому дзвонику. Такий подарунок буде дуже символічний. Можна пошукати якісь цікаві порцелянові, керамічні або дерев`яні дзвіночки і знову ж прикрасити їх пам`ятної гравіюванням.

Не настільки важливий подарунок, скільки сам факт його наявності - якщо клас був дружним і у дитини залишаються хороші спогади про школу, навіть невеликий подарунок може стати для нього своєрідним талісманом.

Якщо ж ви хочете привітати викладача, то читайте статтю Що подарувати вчителю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!