» » » Як оформити школу?

Як оформити школу?

Як оформити школу?

Ні для кого не секрет, що шкільний бюджет, м`яко кажучи, не дуже великий, а свят в році так багато і до кожного з них і педагогам, і батькам неодмінно хочеться прикрасити шкільні класи та коридори відповідно із наступом торжеством. Можна, звичайно, піти найлегшим шляхом - зібрати гроші з батьків і звернутися до послуг професійних декораторів. Але легкий шлях часто буває далеко не кращим, та й пропонують такі фахівці найчастіше одне і теж. У стандартний набір, як правило, входять лише всілякі гірлянди з повітряних куль і дорогі флористичні композиції, ось і весь вибір. Тому якщо ви хочете, щоб шкільні приміщення були прикрашені дійсно оригінально, а не так, як десятки інших шкіл в вашому районі, доведеться проявити хоча б трохи фантазії і зробити все своїми руками з підручних матеріалів, хоча традиційні повітряні кулі теж не варто зовсім вже скидати з рахунку. Можливо, деякі наші поради про те, як красиво оформити школу, допоможуть вам зробити майбутнє свято дійсно незабутнім.

Останній дзвоник і випускний вечір

Головний символ свята Останнього дзвоника, звичайно ж, дзвіночок. Купіть пару великих надувних дзвіночків, перев`яжіть їх бантом з яскравого тюлю і підвісьте над головним входом. На дверях класів можна розвісити невеликі композиції з штучних квітів і маленьких дзвіночків, прикрашених атласними стрічками. Для цих цілей цілком можна використовувати і ялинкові іграшки - позолочені дзвіночки. Вхід до зали можна декорувати драпірованої аркою з тюлю кількох близьких відтінків замість традиційної гірлянди з повітряних куль. прикрашаємо школуДля випускників можна оформити незвичайну стінгазету - дуже велику і барвисту, на якій розмістити їх дитячі фотографії, а поруч уже подорослішали особи. Така газета неодмінно привертає увагу і самих героїв дня, і їх батьків. До різнобарвним гелієвим кулях можна прив`язати золотисті стрічки, які будуть красиво переливатися від подихів повітря, коли кулі зависнуть під стелею. Кулі також можна по кілька штук разом прикріплювати до підлоги на довгих нитках - тоді вони будуть висіти в повітрі на висоті людського зросту, нагадуючи собою химерні букети. Це всього лише кілька ідей, як оформити школу до Останньому дзвінку, можливо, ви придумаєте свої, ще більш цікаві варіанти оформлення.

Як оформити школу на Новий рік



Новий рік, мабуть, - найулюбленіший і довгоочікуваний дитяче свято. От уже де можна розгорнути свою фантазію на всю широчінь! Оформити школу до Нового року досить просто. Різнокольорові паперові ліхтарики під стелею, гірлянди з прапорців, віночки з ялинових гілок, шишок і блискучих кульок на дверях в класи, мішура під люстрами, саморобні плакати з новорічними привітаннями, сніговики і різдвяні олені з фетру - всього просто не перелічити! Прикрашаємо школу до святаІ, звичайно ж, паперові сніжинки на вікнах і маленька штучна ялинка, прикрашена мініатюрними іграшками, на вчительському столі. В актовому залі, де встановлюється головна шкільна ялинка, можна повісити обертається дзеркальна куля, який розкидає в напівтемряві бризки світла від спрямованого на нього прожектора, а над сценою зміцнити напис «З Новим роком!», Виконану з букв, намальованих на надувних золотистих зірках. По стінах залу можна розвісити в рамках з хвойних гілок саморобні плакати із зображеннями Діда Мороза, Снігуроньки та найулюбленіших казкових героїв, а великі цифри, що позначають рік, що настає, вирізати з товстого картону, змастити їх клеєм і посипати товченими ялинковими іграшками - вони будуть іскритися і переливатися в променях світла.

Як оформити школу на День вчителя



У цей день в коридорах школи можна розвісити гірлянди з яскравих кленового листя і грон горобини. В коридорі можна вивісити фотопортрети всіх шкільних вчителів з подяками від колишніх і нинішніх учнів. Можна оформити особливий святковий випуск стінгазети, в якій розповісти про історію школи, прославлених колишніх учнів і заслужених вчителів. Добре, якщо в такій газеті вдасться помістити фотографії з шкільного архіву і спогади вчителів, що пішли на пенсію. Стіни можна прикрасити плакатами з висловами великих людей про педагогів і користь освіти.

Як оформити школу до свята 8 березня

Міжнародний жіночий день - перше весняне свято. У цей день шкільні Як прикрасити школукоридори можна прикрасити гелієвими кулями з пишними тюлевими бантами, гірляндами квітів, зроблених з гофрованого паперу, усміхненими сонечками, підвішеними під стелею, і паперовими пташками, розфарбованими гуашшю. Стіни можна оформити плакатами, на яких намальовані проліски і гілочки мімози, і привітаннями кожної вчительці, виготовленими самими учнями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!