До чого сняться близькі люди?

До чого сняться близькі люди?

Близькі люди постають перед нами у снах не тільки тому, що ми їх сильно любимо і частіше думаємо про них, ніж про простих знайомих. Залежно від різних деталей сну його можна тлумачити по-різному. Тому образ близьких людей може мати як хороші, так і погані значення.

У даній статті ми розповімо, до чого сняться близькі люди.

Гарні значення сну

У багатьох сонниках сновидіння, в якому фігурують близькі люди, трактується як довгоочікувана зустріч з ними в реальному житті. Крім того, такий сон може передвіщати значуще для сновидіння і дуже несподіване життєва подія. Найчастіше це значення відноситься до снів, в яких вбачаються кровні родичі. До речі, по темі читайте також нашу статтю До чого сняться рідні.

Бійка або обійми з рідними людьми також вказують на сильне бажання сновидіння зустрітися з ними. Якщо ж наснилося, що близькі люди знаходяться у вас вдома, то такий сон є провісником несподіваного багатства, великого прибутку або поповнення в родині.

Погані значення сну



Деякі сонники для незаміжньої дівчини, яка побачила уві сні своїх рідних, обіцяють серйозні конфлікти на робочому місці або всередині сім`ї. Якщо ж вона занадто багато часу проводить на роботі, то таке сновидіння є попередженням про те, що слід більше уваги приділяти рідним. Для заміжньої і не працюючої жінки сон, навпаки, означає потребу більше часу проводити відповідно до власних бажань.

Близькі люди в сновидіннях можуть провіщати також крадіжку в будинку. Якщо ж вона вже сталася в реальності, то в сновидінні слід запам`ятати розмови з рідними людьми: дуже ймовірно, що саме хтось із них дасть важливий рада або вкаже на винуватця.

Сонник Міллера трактує розмову з близькими людьми уві сні як ознака самотності і навіть депресії наяву. Також він попереджає: якщо ви побачили уві сні рідних в дивному одязі або святкових костюмах, то ви, ймовірно, надмірно поблажливі до оточуючих.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!