До чого сниться багато кішок?

До чого сниться багато кішок?

Кішки - дуже популярні тварини, улюблені многоми. Але разом з тим вони завжди вважалися містичними тваринами і навіть прислужниками злих сил. Сон за участю кота більшість сонників трактує як несприятливий, але до чого сниться багато кішок? Чи варто турбуватися, побачивши такий сон? Розглянемо детальніше можливі трактування.

Багато кішок уві сні: як тлумачити?

Як не дивно, сон, в якому кішок багато, а не одна, набагато більш сприятливий. Такі сни частіше символізують багато маленьких складнощів, а не одне велике нещастя.

Часто бачити вві сні я багато кішок служить сигналом того, що серед вашого оточення є нечесні і негативно налаштовані до вас люди. Кішки, які оточили вашого знайомого, як би натякають, що саме він здатний вас зрадити, будьте уважнішими і обережнішими з ним.

Бізнесмена, який побачив уві сні компанію кішок, очікують фінансові проблеми і негаразди в бізнесі.

Відганяти кішок від себе - знак хороший. Скоро ваші близькі або ви сам підете на поправку, покращиться ваше здоров`я.



Кішки, нявкають в будинку, тлумачаться як знак веселого застілля, бенкету. Якщо ж кішки нявкають за межами вашого будинку, то знайте, що хтось має види на ваш будинок.

Дівчина, що побачила багато кішок, повинна задуматися: можливо у її коханого є секрети від неї. Якщо кішки наснилися чоловікові, ймовірно, його кохана на нього ображена і має багато невисловлених претензій, і з нею потрібно поговорити.

Сімейні люди можуть сприймати кішок як збільшення в сім`ї. Не обов`язково такий сон обіцяє народження дитини, може бути, у вас з`явиться новий родич або налагодяться стосунки зі старими.

Інші тлумачення снів про котів дивіться в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!