» » » Чого бояться кішки?

Чого бояться кішки?

Чого бояться кішки?

У кішок, крім собак та води, є ще багато страхів. Для того щоб створити вашому вихованцеві оптимальні умови для проживання, потрібно дізнатися і вчасно усунути всі ненависні для кішки предмети і явища.

страхи кішок

Чого бояться кішки? Лікарів-ветеринарів. Справа в тому, що ці домашні улюбленці, крім їх позитивних рис - муркотіння і пухнастою шёрсткі, дуже злопам`ятні. Кішка завжди запам`ятовує людини, який приніс їй неприємні відчуття або біль. Якщо у ветеринарній клініці тварині робили щеплення або операцію, воно обов`язково відкладе в своїй пам`яті цей день. По поверненню на «місце злочину» вихованець може проявляти агресію. Все тому, що цього місця і людини, а особливо його гумових рукавичок кіт тепер шалено боїться.

сторонні шуми

Відомий факт для кожного господаря домашнього вихованця - це те, що кішка боїться пилососа. Справа в тому, що коти бояться не найбільш предмета, а гучного звуку, який той видає, якщо, звичайно, тварині не доводилося бути схильним до його дії. Кішки сприйнятливі до всіх гучних і різких звуків. Це може бути вибух петарди, салюту, звук дрилі, різка музика.

запахи



Якщо ви помітили, що ваше домашнє тварина не заходить на кухню або в певну кімнату, не виключено, що там є страхітливий для нього запах. Це може бути апельсин або інші цитрусові. Кішки дуже бояться запаху цих фруктів. Тому якщо хочете відвадити кота від кухонного столу, можна поставити на ньому розрізаний лимон або грейпфрут. Вихованець дуже негативно ставиться до запаху оцту. Саме оцет може відлякувати його від кухні. Відповіддю на питання, що стосується того, якого запаху бояться кішки, також буде нашатирний спирт. На деяких вихованців запах хлору також наганяє нестримний страх.

Але найбільшим кошмаром для кішки може стати відсутність уваги з боку господаря. Хоч і кажуть, що це тварина завжди саме по собі, але ніхто не згадував про те, що воно добре почувається без любові і ласки. Ставтеся з трепетом і розумінням до всіх пухнастим братам своїм меншим, оскільки вони потребують саме в цьому.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!