» » » Що лікують кішки?

Що лікують кішки?

Що лікують кішки?

Наукові дослідження, які проводилися з метою вивчення здібностей кішок до цілительства довели, що ці милі домашні тварини не тільки джерело позитивних емоцій. Кішка - це філія аптеки, персональний психотерапевт і фізіотерапевтичний кабінет на дому. Вони можуть лікувати самі різні недуги, від нервових розладів, до гастритів і хвороб нирок, регулювати енергетичний баланс, прибираючи негативну і підживлюючи господаря позитивною енергією.

Що лікують кішки: приклади

Здібності до зцілення різних хвороб залежать від породи і довгі вовни котячого доктора.

  • З проблемами кардіологічного характеру, тобто, серцево-судинної системи, прекрасно справляються російські блакитні, британські, шотландські, екзотики - кішки з короткою і густою шерстю.
  • Лікування неврологічних розладів, від безсоння і депресивних станів, до радикуліту і остеохондрозу, під силу перським, ангорських, сибірським, норвезьким висловухих або лісовим, гімалайських кішкам, з довгою, густою пухнастою шерстю.
  • Гастроентерологічні, тобто, хвороби шлунково-кишкового тракту, хвороби нирок і жовчного міхура лікують сфінкси, Орієнталь, сіамські, аравійські, абиссинские, рекси - кішки з дуже короткою шерстю або безшерсті.

Лікувальна дія буває різним, кішка може зігрівати хворе місце, масажувати його лапками, робити щось, на кшталт голковколювання своїми кігтиками, докладніше про це можна прочитати в статті - «Як лікують кішки?». Так що, як Ви бачите, тримати вдома кішку не тільки приємно естетично, але і корисно для здоров`я.



Муркотіння кішки теж має цілющу силу. Як показали дослідження, звукові вібрації в діапазоні від 22-х до 44-х Герц, які видає кішка, мугикаючи, позитивно впливають на регенерацію тканин і стабілізують постінсультні і постінфарктним стану.

Що лікують кішки своїм муркотінням

Гіпертонію, тахікардію, остеопороз, крім того, звукові коливання діапазону муркотіння кішки надають болезаспокійливу дію, загоюють рани.

Щоб зцілювати від хвороб, кішка повинна бути здорова, сита і задоволена життям, любити господарів і довіряти їм. Вона сама знайде хворе місце і буде впливати на нього так, як це необхідно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!