» » » Як люблять кішки?

Як люблять кішки?

Як люблять кішки?

Кішка - не таке прямолінійне тварина як, наприклад, собака і прочитати її почуття буває непросто. Чи впевнені ми, що знаємо «мову» нашої улюблениці?

відмінності

І людина і собака демонструють свою прихильність і любов відкрито. Людина посміхається, його голос набуває специфічні нотки. Пес опускає голову, поскулює і виляє хвостом. Кішка ж висловлює свої почуття куди делікатніше. Справа в тому, що кіт - тварина не стайное і необхідності вироблення складної системи сигналів комунікації у нього не було. Кішка досить недвозначно продемонструє вам свою ненависть, проте, в демонстрації любові буде дуже стриманою. І все ж, як люблять кішки?

Особливості

По-перше, вона продемонструє це голосом. Деякі кішки тихо гурчать, інші уривчасто і голосно муркочуть. Не менш відвертими можна вважати ніжні дотики кішки. Мордочкою кішка треться об наше обличчя, тільцем - про наші ноги, обвиваючи їх до того ж хвостом. До речі таким способом вона не тільки визнається нам у любові, але ще і мітить об`єкт жадання своїм запахом. Хто не знає, як любить кішка згорнутися на колінах у господаря! Цікаво, це теж прояв теплих почуттів або тварина привернуло інше тепло - цілком матеріальне? Чи так це важливо, якщо кішка отримує задоволення? Але, мабуть, головне свідчення, яке підтверджує любов і турботу кішки про своїх господарів, це підношення подарунків. Ми приходимо в шок, виявивши в будинку спійману кішкою миша або жабу, а адже це не що інше, як широкий жест люблячого істоти!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!