До чого сниться кусає кішка?

До чого сниться кусає кішка?

Якщо в реальному житті кішка - це пухнастий і ніжний вихованець, якого хочеться затискав від надлишку ніжних почуттів, то кішка уві сні - найчастіше поганий знак, що передвіщає сумні події. Наприклад, вам може приснитися кусає кішка - навіть не треба в сонники заглядати, щоб зрозуміти, що це явна ознака агресії. Однак якщо копнути глибше, то можна знайти конкретні значення. Поговоримо про те, до чого сниться кусає кішка.

Як тлумачити сон, в якому кусає кішка?

Якщо вас подряпала або вкусила кішка уві сні, то в реальному житті чекайте плітки або хвороби. Якщо кусає кішкою виявилася кішка якогось знайомого в реальності, то знайте, що він на вас дуже ображений - потрібно поговорити з ним, з`ясувати, що не так.

Якщо уві сні кішка кусає когось іншого, це означає, що в реальності ви будете себе погано почувати або заперечуватимете на кого-то.

Якщо кішка уві сні поводиться надмірно агресивно, дряпається і кусає, то чекайте в реальному житті ворогів, які не зупиняться ні перед чим, щоб в результаті збезчестити вас або довести до банкрутства. Але якщо уві сні ви зумієте позбутися цієї кішки, то нічого поганого не станеться.

Якщо вам приснилася вистрибнула з-за рогу або з-під кущів кішка, яка шкіриться і нападає, то, як ви вже розумієте, нічого хорошого очікувати не варто - вас чекають різного роду неприємності.

Якщо уві сні ви стали свідком котячої бійки, то в реальному житті великий шанс нічного пограбування.

Дізнатися більше про те, до чого може снитися кішка або ж чийсь укус, ви можете з цих статей:

  • До чого сняться кішки
  • До чого сниться укус


Увага, тільки СЬОГОДНІ!