» » » Як виглядає лишай у кішок?

Як виглядає лишай у кішок?

Як виглядає лишай у кішок?

Ваша кішка стала не спокійною? Її постійно щось турбує? А ви оглянете її, може бути, у неї є лишай. Як виглядає лишай у кішок, знають не всі. Поговоримо про це.

Обережно, не заразитеся

Найпоширеніша грибкова хвороба у кішок - це лишай. При цій хворобі уражається її волосяний покрив, він може нести загрозу для людини, так як їм можна заразитися. Трихофітія і мікроспорія - це два види позбавляючи, які поширені у кішок на сьогоднішній день. Якщо тварина контактує із зараженою твариною або з його іграшками або підстилкою, тобто можливість його зараження.

Якщо ваша кішка заразилася позбавляємо, то ви повинні знати, як виглядають лишаї у кішок. Спочатку у неї будуть невеликі плями, на яких немає шерсті. Потім вони будуть збільшуватися. У той час, коли кішка заразилася позбавляємо, інкубаційний період хвороби може тривати від кількох днів до кількох місяців. Ділянки шкіри, які залишилися без шерсті, стануть покриватися кіркою з лусочок, а також можуть бути почервоніння цієї шкіри. Кішка турбується і намагається зализувати ці уражені ділянки. Не дозволяйте їй цього робити, тому, що лишай може розкинутися по всьому тілу.

Терміново звертайтеся до ветеринара! 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!