» » » Як купити машину в гта?

Як купити машину в гта?

Як купити машину в ГТА?
Як купити машину в ГТА?

У грі ГТА завжди можна викрадати машину не тільки з автостоянки, а й прямо на вулиці, викинувши водія з переднього сидіння. Завдяки цьому ніхто не замислюється про те, що в грі, виявляється, можна купити автомобіль в автосалоні і не займатися злочинною діяльністю. Однак це виглядає дивно і нецікаво, та ще й затратно в фінансовому плані.

Але не всі автомобілі в грі можна знайти на вулицях. Особливо унікальні автомобілі можна купити тільки за віртуальну валюту в автосалоні.

Розглянемо докладніше, як купити машину в ГТА San Andreas і ГТА 5.

Купівля автомобіля в ГТА SA

Купити машину в SA можна тільки в мультиплеерном режимі. Для цього необхідно:

  1. Зареєструватися в тому місті, де ви збираєтеся купити нерухомість.
  2. Купити будинок і обов`язково з гаражем, який буде вам по кишені.
  3. Знайти в цьому місті автосалон. Для цього потрібно їздити по місту і шукати його або прописати в консолі команду / GPS і номер автосалону.
  4. В автосалоні можна вибрати автомобіль, сісти в нього, завести і купити. Все робиться гарячими клавішами E, С, 1, 4. Кнопка Enter купує автомобіль.


Автомобіль з`явиться у вашому гаражі через якийсь час.

Як купити машину в ГТА 5

У місті Лос-Сантос в ГТА 5 купити машину можна тільки в особливих автосалонах, які розкидані по всій карті. Шукати автосалони не так просто. Краще купити автомобіль через інтернет за допомогою ігрового телефону. Знаходимо потрібний сайт і вибираємо автомобіль. Купити автомобіль можна тільки, якщо ви маєте власний гараж, в якому він відразу з`явиться.

Автомобілі в автосалонах в ГТА 5 не мають аналогів на вулиці, тому якщо ви хочете унікальний автомобіль, покупка через інтернет буде кращим варіантом.

Також ви можете прочитати наші корисні статті про цю гру:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!