» » » Як перегнати машину?

Як перегнати машину?

Як перегнати машину?

Ви захотіли придбати автомобіль, але той, який Вам сподобався продається в іншому місті. Отже, спробуємо максимально доступно відповісти на питання про те, як перегнати машину.

загальні положення

У тому випадку, коли Ви збираєтеся купити старий автомобіль, його потрібно зняти з обліку і отримати транзитні номери. Такі ж номери видають і для нових машин. Поки вони дійсні, Ви можете спокійно переганяти автомобіль з міста в міста. Не забудьте про оформлення страхового поліса ОСАЦВ, а також генеральним дорученням в тому випадку, коли Ви з попереднім власником не знімає машину з обліку.

Потім слід надання транспортного засобу на огляд в автомобільну інспекцію для того щоб номера кузова. Після закінчення перевірки видається відповідний акт.

вартість

Що стосується питання про те, скільки коштує перегнати машину, відповісти на нього можна тільки в тому випадку, коли Ви вже точно знаєте початковий і кінцевий пункти свого маршруту. Адже відстані на території нашої країни бувають зовсім різними. Зрозуміло, що процедура обійдеться дорожче в тому випадку, коли Ви зберетеся перегнати машину з Москви, наприклад, до Владивостока, ніж зі столиці до Курська.

Перегін машин з Калінінграда



Окремо розглянемо питання про те, як перегнати машину з Калінінграда.Ведь в це місто автомобілі надходять з США, Польщі, а також з Німеччини. На відміну, наприклад, від Владивостока, тутешні машини мають ліве кермо, що привертає безліч покупців.

Летіти в Калінінград найкраще на літаку. Скористайтеся ранковим рейсом в п`ятницю для того, щоб витратити другу половину дня на пошуки відповідного автомобіля. Після порівняння цін кожного покупця чекає приємне здивування. Тут машини стоять на 10-15 відсотків нижче, ніж в столиці нашої держави. Купуючи автомобіль, оформляйте генеральну відомість і вирушайте в дорогу.



Переганяти машину з міста в місто, в будь-якому випад, необхідно вдвох з компаньйоном, це може бути один, брат або батько. Заради підвищення власної безпеки також рекомендується мати в автомобілі дозволені засоби для самооборони. Незважаючи на те, що випадки грабежу на автомобільних трасах зустрічаються сьогодні досить рідко, не застрахований від них ніхто.

У шлях відправлятися найкраще завидна, адже дорога, як правило, має бути досить далека. Вночі краще перегоном не займатися. Пояснити таку пораду можна кількома причинами. В першу чергу, будь-яка людина перевтомлюватися, в результаті чого сповільнюється його реакція. Природно, що ризик ДТП при цьому підвищується. Звичайно, десять годин на шляху заощадити можна, але хіба це варто ризику втратити своє життя або дороге придбання? До того ж, вірогідність розбійного нападу значно знижується в денний час доби.

ПТС можна відправити на свою адресу рекомендованим листом. Для того, щоб перегнати автомобіль, цілком достатньо тримати при собі його технічний паспорт, оформлену страховку, а також талон техогляду. Машину практично неможливо продати без наявності ПТС, особливо коли мова йде про якихось дорожніх шахраїв.

Слід пам`ятати, що ще однією необхідною умовою для перегону автомобіля з одного міста в інший, є наявність у Вас договору про купівлю-продаж, який дозволить уникати по дорозі непотрібних розглядів зі співробітниками державної інспекції.

Якщо ж Ви знімете машину з обліку відразу ж в місці покупки, їхати необхідно буде з транзитними номерами. Це, як правило, викликає чималу кількість зупинок з подальшими оглядами з боку працівників державної інспекції.

Не слід їхати через Литву, незважаючи на те, що такий шлях і буде найбільш коротким. На території цієї держави з Вас обов`язково вимагатиме візу, а також купу всяких довідок. В дорозі остерігайтеся бандитів. Якщо вже що сталося, не дайте обігнати себе, а потім притиснути до узбіччя. В іншому випадку, Ви можете втратити гроші, а може бути, і набутого зовсім недавно автомобіля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!