» » » Чи потрібні транзитні номери?

Чи потрібні транзитні номери?

Чи потрібні транзитні номери?

На даний момент, транзитні номери видають на строго певний час, яке становить 20 діб, яке не може змінюватися не за яких обставин. Про видачу даних знаків в техпаспорті роблять спеціальну позначку «ТРАНЗИТ» із зазначенням номера, серії та дати видачі, а також терміну дії цих номерних знаків. Подібна мітка повинна завірятися підписом спеціального посадової особи, яка має відповідні повноваження. Але, за яких обставин потрібні такі номери? Отже, розглянемо, чи потрібні транзитні номери в тих чи інших випадках.

Транзитні номери видаються

У тому випадку, якщо власник захотів зняти автомобіль з обліку по тих чи інших причин. Транзитні номера слід отримувати при купівлі будь-якого транспортного засобу на території іншого суб`єкта Російської Федерації і для того, щоб дістатися до місця проживання знадобиться більше п`яти днів.

Транзитні номери не видаються

Такі номерні знаки не видаються при наступних обставинах, коли: ви купуєте новий авто, тобто покупка в салоні, коли у вас є договори про купівлю продажу (з копією), ОСАГО, ПТС (з копією), паспорт власника. Ось ми і розібралися з цим питанням!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!