До чого сниться п'яний?

До чого сниться п`яний?

Сни бувають різні, кольорові і чорно-білі, віщі і фантастичні, але кожен з них несе в собі якесь послання, якийсь код, який ми з вами повинні спробувати розшифрувати. Наприклад, уві сні вам наснився не сильно твереза людина, до чого сниться п`яний?

На думку російського сонника такий сон передвіщає нещастя, а можливо і втрату роботи, так що будьте гранично уважні весь наступний тиждень.

Можливо, ви хочете дізнатися, до чого сниться п`яний чоловік? Особливо, якщо ця людина - ви. Новий сімейний сонник вважає, що якщо уві сні ви бачите, як ви сп`яніли, то наяву існує ризик, що ви проявите зайве легкодумство. Будьте гранично уважні і постарайтеся ретельно обмірковувати свої слова і дії, інакше це може коштувати вам роботи.

Не знаєте, до чого сниться п`яний чоловік? На жаль, нічого хорошого такий сон не віщує. Швидше за все, в найближчому майбутньому ви потрапите в украй незручну ситуацію, яка буде спровокована дуже близьким вам людиною, тим, кого ви вважаєте своїм другом.

В езотеричному сонник даються такі тлумачення:

  • Якщо уві сні ви самі п`яні, насправді вам загрожує хвороба, яку ви підхопите виключно по своїй необережності. Це може бути застуда, ненавмисна травма або якась заразна хвороба, так що будьте обережні.
  • Якщо вам наснився ваш п`яний знайомий, чекайте неприємної зустрічі або вимушеного відвідування якийсь нудною вечірки, відкрутитися вам не вдасться.
  • Ціла група п`яних людей є передвісником епідемії. Постарайтеся уникати людних місць, щоб не заразитися.
  • Якщо ви бачите уві сні когось із ваших родичів напідпитку - його очікує хвороба або велике горе.

Алкоголь сам по собі є отрутою для нашого організму, тому нічого дивного в тому, що сни про п`яних людей не віщують нічого доброго, ні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!