До чого сниться рудий?



До чого сниться рудий?

Тут я розповім про те, до чого сниться рудий колір. У сонниках детальну інформацію про квіти знайти вельми непросто, тому користувався тлумаченнями інших предметів, де вказані дані про колір. Отже, приступимо.

  • Якщо вам наснився людина з рудим волоссям - це означає, що вас скоро може чекати дуже вдале придбання. Вам або запропонують велику знижку, або ви купите щось на аукціоні. А ось якщо ви побачили з рудим волоссям себе, то це означає, як не дивно, сварки і негаразди в сім`ї, домашні скандали.
  • Ще трохи про те, до чого сняться руде волосся. Руда борода уві сні говорить про наявність у вашому оточенні якогось дуже хитрого і навіть підступної людини, так що будьте насторожі. Але от якщо вам наснився чоловік з рудою бородою, то це може означати якесь дуже вигідне і корисне знайомство. Просто руде волосся можуть означати іноді фальш, нещирість, а ось рудоволоса жінка уві сні може означати певну відстороненість в любові, неміцні почуття, але лише в тому випадку, якщо це не ваша обраниця, у якій насправді руде волосся. Рудий юнак уві сні найчастіше означатиме обман і хитрість в реальному житті.
  • Часто рудий колір уві сні може означати обман або хитрість. Якщо хтось носить одяг рудого або вогняного кольору уві сні - це може говорити про збитки, а от якщо цей одяг носите ви самі, то це навпаки - до примноження.
  • Тепер дізнаємося, до чого сниться рудий кіт. А рудий кіт сниться до любовних пригод і різним любовним утіхам і задоволень. Тут все логічно: рудий - колір досить пристрасний і в той же час мінливий, а кіт - тварина дуже похітливе. А ось до чого сниться рудий кошеня - більш складне питання. Однак і тут є відповідь. Рудий кошеня уві сні часто провіщає хитрість і обман, так що будьте напоготові.
  • Говорячи про рудого, ми забули одне істота, про який відразу ж згадуєш, як тільки мова заходить про рудого кольорі. Звичайно ж це лисиця! Так ось яскраво-руда лисиця каже про можливі любовних інтригах і усіляких плітках. Взагалі рудий колір, якщо вірити сонникам - це колір пристрасті і хитрості, любовних пригод і інтриг. Тому якщо вам приснилося істота або предмет рудого кольору, подумайте, що з перерахованого вище це може означати, щоб бути готовим.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!