До чого сниться кіт?

До чого сниться кіт?

Якщо Ваше життя якимось чином пов`язана з такими прекрасними тваринами, як коти, то уві сні вони можуть бути звичайними персонажами, нічого по суті, ні які дають зрозуміти. Інша справа, якщо кота або кішки у Вас немає, але уві сні він раптово з`явився, та ще й робить якісь дивні дії. У такому випадку, можливо, і є сенс дізнатися, до чого сниться кіт.

Що цікаво, найчастіше ці милі тварини нічого хорошого уві сні не віщують. Буває, що кішки або коти уві сні означають заздрісників або наклепників, переживання або хвороби. Маленький кошеня - це клопіт. І чим більше кошенят буде, тим більше можете очікувати клопоту. Якщо Ви якимось своїм дією рятуєтеся від кошенят або дорослих котів (можливо, навіть вбиваєте їх), значить, Ви впораєтеся в найближчому часі з проблемами, клопотами або заздрісникам. Якщо Ви б`єтеся з кішкою, то велика ймовірність хвороби. Якщо під час бійки кішка Вас подряпає, то, можливо, хвороба затягнеться на тривалий проміжок часу. Білі коти, які відносяться до Вас ласкаво - немов нагадування про близьку людину, який дуже потребує Вашої допомоги. Подумайте, хто це може бути.



Чи варто писати про те, до чого сниться чорний кіт? Навіть в життя багато хто з нас намагаються не перетинатися на вулиці з такими котами. Уві сні вони також не принесуть Вам нічого хорошого. Кажуть, що якщо людина побачила уві сні чорного кота, то він може починати готуватися до майбутнього нещастя. До чого сниться рудий кіт? Так само, як і у випадку з іншими забарвленнями, головне - це те, що він робить, а не якого він кольору (виняток, як ми вже згадували, складають чорні і білі коти). Хоча буває і так, що забарвлення кота може натякати на якогось конкретного людини. Якщо уві сні Ви бачите, як хтось поїдає кота, знайте, що ця людина - зрадник.

І пам`ятайте, що сни лише іноді символічно показують нам найбільш ймовірне майбутнє. Найчастіше ж це просто сон, який абсолютно нічого не означає.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!