» » » Як спіймати кота?

Як спіймати кота?

Як спіймати кота?

У приватному секторі можливі випадки, коли чужий кіт забігає на ділянку і краде маленьких курчат, або ж просто їду з дому, або їжу іншого кота. Що робити, якщо чужий кіт вважає вашу територію своїм особистим простором, а вашу їжу - своєю власністю. Для того, щоб зловити такого кота потрібна особлива витонченість. Цей кіт хитрий, тямущий і швидкий. Як спіймати кота? Йому варто організувати пастку. Пастка може бути виконана у вигляді ями з нитками, над якою варто постелити настил з листя. Поруч поставте пріманку- їжу. Підстерігає кота в той час, коли він зазвичай заходить до вас. Потягнувшись за їжею, кіт впаде в яму, його лапи заплутаються в нитках і він не зможе швидко втекти. На тому ви його й знайдете. При такому способі кіт не постраждає.

свій кіт

Як спіймати свого кота, розглянемо кілька варіантів.

Його терміново потрібно зловити, а він ховається

«Кс-кс-кс!» - Кличете ви кота, а він десь сховався? Не біда! Ключові місця вашого улюбленця завжди відомі:

  • під диваном
  • за шафою
  • під столом
  • в речах.
  • в пральній машині (якщо вона відкрита)

У цьому випадку варто з одного боку засідки легенько подпихнуть кота довгою палицею або шваброю, а з іншого ловити! Варто попросити про допомогу одного-двох домочадців, щоб вони оточили всілякі виходи, через які кіт може втекти.

Кот Чи не дається в руки



Якщо кіт не дається в руки, швидше за все, він нервує. Зачекайте пару хвилин, нехай він заспокоїться і тоді, обережно погладжуючи, візьміть його на руки.

Кот Тікає

Якщо кіт від вас тікає, хай його ловить будь-хто інший, ближчий коту людина Коти вони адже як люди теж мають почуття .Тем більш домашні коти можуть боятися незнайомих людей і йти на руки тільки до своїх господарів.

бездомні коти

Як спіймати бездомного дикуватого кота, якого хочеться зробити своїм вихованцем.

Часто буває так, що бездомні коти не даються в руки людям і при вигляді людини моментально зникають. А що ж робити? Як ловити котів, які звикли жити в диких умовах? Якщо вам так сподобався кошеня, і ви неодмінно хочете його отримати. Швидше за все, вам доведеться завоювати довіру це бездомного, але дуже гордого тварини. Варто пам`ятати, що бездомну тварину може боятися того, що ви заподієте йому біль або будете знущатися над ним. Тому, власне, такий кіт і не йде на руки. Щодня по дорозі на роботу вам варто почати підгодовувати його, підкликати до себе, говорити з ним. З плином часу кіт зрозуміє, що ви бажаєте йому тільки добра і сам піде до вас на руки. А після - знайде новий будинок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!