» » » Чому кіт кричить?

Чому кіт кричить?

Чому кіт кричить?

Коти - це улюблені домашні улюбленці. Ми їх любимо, піклуємося про них, але вони, як будь-які живі істоти на землі, хочуть вільної і хорошого життя. І іноді це бажання перетворюється в набридливу нявкання! Так чому кіт кричить?

став дорослим

Коти, як і люди, виростають і у них з`являються певні, нами всім зрозумілі, потреби. Тому якщо ваш кіт або кішка дуже сильно кричить, то, швидше за все ваше домашнє тварина хоче «погуляти». Тому або принесіть йому пару для «любовних утіх» або просто з терпінням перечекайте цю пору. Можна купувати спеціальні препарати для тварин в цей час. Але ми не радимо цього робити, так як воно може серйозно зашкодити станом вашого звірка. Так що уважно читайте побічні ефекти на всіх препаратах, що даєте своїм домашнім вихованцям!

Якщо кіт - ще кошеня

Якщо ви тільки що купили собі маленький пухнастий клубочок, то, швидше за все, він ще не адаптована до самостійного життя. Він ще пам`ятає мамине тепло і гри з братами і сестрами. Тому немає нічого особливого, якщо в перший час кошеня буде пищати і нявкати. Чим уважне і дбайливе ви будите, чим швидше котячий шум припиниться в вашому домі.

Потрібно зловити мишку



Коти - це хижі тварини, хоч і не загрожують для людини розмірів. Тому якщо він живе в тепличних умовах, де немає можливості зловити мишку або на крайній випадок комашку, то йому буде дуже складно справлятися зі своїми інстинктами. Тому часто вранці коти нявкають і дряпають двері, бажаючи просто вийти на полювання. Це одна з причин, чому кіт кричить ночами і не дає вам солодко спати.

захворів

Кот по-людські не може говорити, на жаль, за те на щастя для себе - може нявкати і цим сигналізувати, що хворий. Уважно огляньте свого кота чи кішку, прощупайте повністю всього тваринного! Якщо в якомусь місці кіт нявкне або захоче вислизнути з ваших рук, то в цьому місці у нього проблема. Тому терміново несіть його до ветеринара. Це може бути і алергія на продукти або навіть біліше серйозне захворювання, що може погубити ваше тварина! Будьте пильні.

Ми перерахували основні причини, чому коти кричать або сильно нявкають. Бажаємо вам здорових і спокійних домашніх тварин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!