До чого сниться рудий кошеня?

До чого сниться рудий кошеня?

Кішки з давніх часів є для людини друзями, домашніми улюбленцями і просто милими істотами. А вже кошенята тим більше - не дарма їх називають пухнастими грудочками щастя. А що, якщо такий грудочку несподівано вам наснився? Та ще й вогненно-рудий? Давайте розберемося, до чого ж сниться рудий кошеня.

Даний сон має в собі відразу кілька основ - важливе значення має і сама тварина, і його колір. Детальніше про кожної складової ви можете прочитати в наших статтях:

У цій же статті ми постараємося розкрити значення більш конкретного сну.

Рудий кошеня: тлумачення сну



Рудий колір, будучи символом обману і зради, не обіцяє вам нічого хорошого. Кошеня ж рудого кольору - це практично біс в ангельському образі. Від того, як ви будете уві сні ставитися до цього живої істоти, і залежить тлумачення вашого сну.

  • Якщо кошеня нападає на вас, дряпає, кусає - то це віщує вам суперників. Суперництво може бути як в особистому житті, так і в бізнесі.
  • Якщо уві сні вам вдалося прогнати кошеня, то проблеми і чужі підступи обійдуть вас стороною.
  • Якщо ж кошеня зумів забратися вам на руки, і уві сні ви відчували до нього ніжність, пригладжували шерсть - то в реальності, швидше за все, ви пригріли змію. Варто звернути увагу на коло вашого спілкування - хтось, до кого ви добре ставитеся, недолюблює вас і може заважати.

Зверніть також увагу на те, як виглядав кошеня:

  • Якщо він був худий і кволий, то цей сон говорить про швидких нехороших новинах від ваших далеких родичів.
  • Якщо здоровий і грайливий - то ваші вороги сильніше, ніж ви думаєте.

Якщо вам приснилися більш дорослі представники цих тварин, то познайомтеся з нашою статтею До чого сниться кіт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!