» » » Як визначити стать кошеня?

Як визначити стать кошеня?

Як визначити стать кошеня?

При народженні діти вашої улюблениці Муриські здаються такими однаковими, що може постати питання про те, як визначити стать кошеня? На самому це не так вже й складно, достатньо просто заглянути малюкові під його хвостик.

Форма і взаємне розташування сечостатевих отворів дасть вам точну відповідь.

Отже, необхідно дбайливо покласти кошеня животиком на долоню і акуратно підняти його хвіст. Ви побачите два отвори. Верхнє - анальний (розташоване під хвостом) - однаково виглядає у всіх кошенят. А ось сечовипускальний канал перебуває у дівчаток майже впритул до заднього проходу і має форму витягнутої щілини, в той час як у хлопчиків він на відстані приблизно 1-2 сантиметри і має круглу форму.

Зауважте, що в приплоді звичайно народжуються різностатеві кошенята. Це дозволяє порівняти їх і дати безпомилковий відповідь. До речі, часом думаючи про те, як визначити стать новонародженого кошеняти, господарі не підозрюють, що це виявляється навіть простіше, адже шерсть у малюків ще не розпушилася, а значить, особливості будови не приховані.



І наостанок хочеться відзначити, що іноді намагаються визначити стать кошенят за наявністю "опуклостей". Якщо питання стоїть про 1-2-місячних кошенят, то орієнтація на це не допоможе визначитися. Справа в тому, що у хлопчиків яєчка можуть опуститися не відразу, значить мошонку розглянути або намацати буде майже неможливо, так як вона буде маленькою. Навпаки, у дівчаток можуть бути припухлості в перші тижні життя в області статевих органів, які зникнуть пізніше.

Так що спосіб, описаний вище, буде найточнішим для визначення статі кошеня.

Для кращого розуміння того, як визначити стать кошеня, Ви можете подивитися спеціальні фото, яких повно в Інтернеті.

Як визначити стать кошеня



Увага, тільки СЬОГОДНІ!