» » » Коктейль «рудий собака»

Коктейль «рудий собака»

Коктейль «Руда собака»

Коктейль «Руда собака»

В основі цього коктейлю - текіла. Коктейль в усі не має рудий відтінок, як це могло б здатися, виходячи з назви. Коктейль прозорий, але якщо уважно придивитися, то можна помітити руду смужку. Саме так вона і називається «рудої собачкою». Руді смужки, не що інше як другий інгредієнт коктейлю - гострий соус тобаско. Сенс назви в тому, що коктейль «рудий собака» залишає відчуття мовою. «Руда собака» вкусить вас за мову. І це не жарт. Гострий соус тобаско - ядреная річ.

З історії коктейлю «Руда собака»

Рецепт коктейлю «рудий собака» хіт часів перебудови, початку нового століття. У всіх клубах неосяжної країни з цим коктейлем зустрічали Міленіум. З ним проводжали минає століття.

способи приготування

Для приготування коктейлю «Руда собака» вам знадобитися Текіла, Самбука і гострий соус Тобаско. Пропорції такі: по 25 мл Текіли і Самбуки і 5 крапель Тобаско. Для коктейлю також знадобиться стопка - шутер і коктейльна ложечка.

Процес приготування: в стопку наливають Самбуку. Потім по ложечці, щоб не змішати з самбука, наливають (нашаровуються) Текілу. Після чого додають 5 крапель соусу Тобаско. Якщо ви все зробите акуратно, то краплі Тобаско застигнуть на кордоні Текіли і Самбуки. Коктейль подається охолодженим, без льоду.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!