До чого сниться помада?

До чого сниться помада?

Помада - це звична і знайома річ, яка є в косметичці практично кожної жінки. Саме тому далеко не всі звертають увагу на сни, в яких фігурує помада, вважаючи її чимось буденним і незначним.

Сон з помадою цілком може виявитися пророчим, якщо правильно його тлумачити.

Що означає приснився помада

Сонники розходяться в тлумаченні приснилося помади: одні стверджують, що це - до поцілунків і побачення, інші - що це означає, що людина нещира в прояві своїх почуттів. Якщо ви любите поговорити, попліткувати, і вам приснилася помада, це можна тлумачити як попередження: намагайтеся не говорити зайвого і взагалі частіше тримати рот на замку.

Іноді щоб зрозуміти, до чого сниться помада, важливо згадати її колір. Якщо помада червона - це ознака невпевненості, проблем в особистому житті (для заміжніх жінок) або ж, навпаки, удачі в ній, появи хорошого супутника життя (для незаможних). Якщо помада природного відтінку - вас може розчарувати довгоочікуваний подарунок. Якщо помада перламутрова - це значить, що ви незабаром покаєтеся в скоєному безтурботному вчинок.

Намагаючись зрозуміти, як тлумачити сон з приснилося помадою, не забувайте враховувати при цьому поточний стан вашого особистого життя. Іноді сон, в якому ви відчуваєте труднощі з підбором помади потрібного кольору, може бути застереженням: вам варто перебірливими вибирати собі шанувальників. Якщо самотній жінці сниться, що вона вибирає і купує собі помаду, це обіцяє знайомство з чоловіком. Якщо такий же сон сниться заміжній жінці, це може означати, що вона чіпляється до чоловіка через дрібниці. А ось якщо покупка помади сниться чоловікові, це означає, що того потрібно більше часу приділяти своїй коханій.

Якщо ж вам сниться, що ви фарбуєте губи помадою, допомогти розібратися в значенні такого сну може стаття До чого сниться фарбувати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!