Чи треба голити пах?

З давніх часів прекрасна половина людства бореться з ростом волосся в небажаних, на їхню думку, місцях. Це і ноги, і пахвові западини, і обличчя і навіть пах. Навіщо? Щоб бути красивіше, щоб подобатися чоловікам, щоб шкіра була гладка і шовковиста.

Коли треба голити пах?

І все таки, чи треба голити пах - відповідь на це питання неоднозначна. Єдиний випадок, коли голити пах треба обов`язково - це перед операцією з видалення апендикса або перед пологами. У всіх інших випадках гоління волосся в паху не обов`язково, тому Ви самі вирішуєте це питання для себе.

Як голити пах?

Отже, з естетичної точки зору, звичайно, зайва кількість волосся в паху небажано. З цієї самої причини багато дівчат голять волосся по лінії бікіні або збривають абсолютно все волосся. До того ж, існують різноманітні інтимні зачіски, які можна зробити самостійно або в спеціальному салоні, який надає таку послугу. Якщо Ви вирішили поголити інтимне місце самостійно, Вам потрібно прийняти до уваги наступні моменти:

  1. Краще користуватися безпечної бритвою, щоб уникнути порізів.
  2. Шкіра в інтимному місці особливо ніжна, користуйтеся нової касетою, щоб не подряпати її.
  3. Для гоління інтимних місць звичайні піни для гоління не підійдуть, так як таким чином Ви можете порушити мікрофлору в інтимному місці. Користуйтеся спеціальними гелями або милом для інтимних місць.

Шкода гоління інтимних місць?

У процесі гоління Ви можете травмувати ніжну шкіру, випадково порізав. Це може статися, якщо ви користуєтеся небезпечною бритвою. Але таке трапляється навіть тоді, коли Ви користуєтеся безпечної бритвою, але лезо давно не мінялося і затупилося. Так, існує ймовірність того, що ви подряпаєте шкіру. Ще один неприємний, але досить частий результат сбривания волосся - це врослі в шкіру волосся, які служать причиною дискомфорту.

Користь гоління волосся в паху



Найбільш очевидна користь гоління інтимних місць - це, звичайно ж, відчуття того, що тепер це місце виглядає набагато "привабливіше". Також, з точки зору гігієни, користь гоління паху полягає в тому, що якщо немає волосся - немає попрілості, мікробам ніде розмножуватися. До того ж, в волоссі можуть затримуватися залишки сечі - чудовою середовища для діяльності бактерій і мікробів.

Голять чоловіки пах?

Як це не дивно звучить, але останнім часом чоловіки все частіше голять пах поряд з жіночою половиною людства. Так, це явище не так поширене, але все ж зустрічається. В основному це молоді хлопці та чоловіки, які стежать за своєю зовнішністю. І не бажають налякати дівчину "заростями" в інтимному місці під час близькості.

Таким чином, гоління паху - дуже делікатне питання. Чи варто голити пах - вибирати і приймати рішення Вам. Звести всі за і проти перед тим, як вирішити, а чи потрібно голити пах?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!