Чи потрібно голити яйця?

Зі зрозумілих причин, дана стаття буде цікава виключно чоловікам. Сьогодні дуже багато хлопців замислюються над тим, чи потрібно голити яйця. У цій статті хотілося б навести деякі аргументи «за» і «проти». Можливо, прочитавши цю статтю, Ви нарешті вирішите, чи варто йти на такий відповідальний крок.

Почнемо, мабуть, з мінусів. Чому не варто там голитися? По-перше, якщо Ви зробите це один раз, то доведеться робити це постійно. Якщо волосся будуть трохи відростати, то нагадуванням про повторній процедурі будуть служити неприємні поколювання. По-друге, якщо Ви поголиться яйця один раз, а потім передумаєте робити це надалі, то волосся стане більш жорсткими і густими. Ще одним недоліком можна вважати, що не всі ще сьогодні розуміють, що голені яйця у чоловіка - це нормально. Деякі вузьколобі хлопці вважають, що чоловік повинен голити лише своє обличчя. А ті, хто голять яйця, - геї. Чи потрібно говорити, що це далеко не так? «Де можуть побачити мої яйця інші чоловіки?» - Запитає допитливий читач. Насправді, непередбачуваних ситуацій в нашому житті дуже багато. Наприклад, в роздягальні або на нудистському пляжі. За великим рахунком, Вам взагалі повинно бути все одно, що про Вас подумають інші. До того ж, сьогодні голять яйця дуже і дуже багато, Ви будете не першим і не єдиним. Таким чином, плавно переходимо до плюсів гоління яєць.



Скажемо відразу, плюсів набагато більше. Почнемо з того, що голені яйця виглядають більш красиво і естетично, ніж волохаті. Крім цього, якщо Ви займаєтеся оральним сексом зі своєю дівчиною, їй набагато приємніше буде робити це, якщо у Вас там відсутні волосся. Та й взагалі, думаю, що будь-якій дівчині більше подобаються голені чоловіки, ніж волохаті, немов первісні люди. В кінці-то кінців, голені яйця - це більш гігієнічно, ніж неголені. Особливо в спеку. Адже ми з Вами живемо в 21-му столітті. Часи змінюються, а разом з ними змінюються і люди.

Якщо завдяки нашій статті Ви все-таки вирішили питання про те, чи потрібно голити яйця, позитивно, то рекомендуємо до прочитання ще одну статтю з нашого сайту, в якій мова піде саме про те, «Як голити яйця?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!