Як голити інтимне місце?

Як голити інтимне місце?

Зигмунд Фрейд у своїй теорії психоаналізу стверджував, що всі вчинки людини, всі його поведінка і все життя засновані на сексі і крутяться навколо сексу. У чомусь він мав рацію, і в сучасному світі секс має дуже велике значення. А в зв`язку з цим виникає питання про інтимну гігієну, а саме: як голити інтимне місце?

Ні, звичайно ж, існують любителі волохатих геніталій, але велика частина людей вважає за краще бачити красивий і доглянутий лобок, тим більше, що це і гігієнічніше, і естетичніше.

Про те, як правильно голити інтимне місце, замислюються як чоловіки, так і жінки. Адже кожен з нас стикався з роздратуванням шкіри, свербінням і палінням після невдалого гоління, а як наслідок - негарний вигляд, почервоніння, прищики ... Все це ніяк не принесе задоволення ні вам, ні вашому сексуальному партнерові.

Як уникнути неприємних наслідків гоління

Уникнути всіх цих "сюрпризів" можна, якщо слідувати деяким простим хитрощів.

  1. Вибір верстата. Він в будь-якому випадку повинен бути чоловічим, хорошим станком з плаваючою головкою. Навіть жінкам не варто голитися жіночими верстатами, тому що вони призначені для рівних поверхонь, також там є запобіжники, які істотно можуть перешкодити в такій делікатній процедурі. Чоловічі ж верстати призначені для вигинів особи, а тому для інтимного місця теж чудово підійдуть.
  2. Ні в якому разі не голіть інтимне місце одноразовою бритвою, тому що вона не тільки поступається за якістю лез, але також має фіксовану головку, що заважає маневреності.
  3. Хороший крем для гоління. Найкраще брати гіпоалергенний. Підійдуть як чоловічі, так і женскіе- в принципі, їх істотна відмінність полягає тільки в запаху. Не забудьте придбати зволожуючий крем після гоління, який також допоможе вам уникнути роздратування.

Як правильно голити інтимне місце



Тепер про саму процедуру. Перед голінням інтимної зони прийміть теплу ванну, щоб шкіра розслабилася, а потім сполосніть промежину водою кімнатної температури. Якщо волосся дуже довгі, варто для зручності спочатку їх підстригти.

Принципи того, як голити інтимне місце чоловікам і жінкам, по суті, подібні, хоча і мають деякі відмінності, через різницю в будові геніталій:

  1. Нанесіть на волосся крем або гель для гоління і залиште на якийсь час. Це зволожить волосся і підготує шкіру до взаємодії з гострим лезом бритви.
  2. Голити волосся варто тільки по лінії росту, тому що, якщо голити в протилежному напрямку, край волоса буде не заокругленим, а гострим, що при терті викликатиме роздратування. Також це допоможе вам уникнути подальшого вростання волосся в шкіру.
  3. Прийміть зручну для вас позу. Хтось голиться, сидячи на унітазі і широко розставивши ноги, хтось - лежачи у ванній, комусь зручніше стояти, упершись однією ногою в борт ванни. Тут у кожного індивідуально і визначати доведеться вам самостійно досвідченим шляхом.

Кілька корисних порад

  • Найкраще заздалегідь приготувати дзеркальце для кращого огляду, але хтось справляється навпомацки.
  • Будьте гранично обережні, щоб не поранитися. Натягуйте шкіру, щоб вирівняти поверхню.
  • Постійно споласкивайте бритву.


По закінченню процедури обполосніть інтимне місце водою, витріть насухо і змастіть спеціальним зволожуючим кремом або лосьйоном. Тут теж слід проявити пильність - щоб хімічні препарати не потрапили на ваші статеві органи, так як це може за собою спричинити алергічні реакції і захворювання.

Якщо при голінні ви поранилися, то потрібно перед тим, як змащувати кремом, продезінфікувати ранки перекисом водню.

Як голити інтимне місце: відео - ролики

Компанії «Gillette», піклуючись про комфорт своїх клієнтів, створила серію відео-роликів для чоловіків про те, як правильно голити волосся на тій чи іншій частині тіла. Серед них є і ролик про те, як голити пах чоловікам.

Найкраще, звичайно ж, для видалення волосся в інтимному місці використовувати не бритву, а депіляцію або епіляцію. Депіляція проводиться за допомогою спеціальних кремів і допомагає безболісно видалити волосся, впливаючи на них хімічними препаратами. Епіляція видаляє волосся разом з цибулиною, а тому процедура хвороблива, але збереже гладкість шкіри на більш тривалий період.

Який би способи ви не вибрали, найголовніше - це здоров`я і привабливого зовнішнього вигляду. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!