» » » Волосся на попі: як позбутися?

Волосся на попі: як позбутися?

Багатьох жінок і навіть деяких сучасних чоловіків дуже хвилює питання росту волосся на «п`ятій точці», а точніше - в області між сідницями. В принципі, видалення волосся з проміжку між сідницями виправдано як з точки зору естетики, так і з точки зору гігієни. Але, чому росте волосся на попі? Насправді, відповідь на це питання дуже проста: шкіру людини покривають волосяні цибулини, а в деяких місцях посилений ріст волосся викликаний гормонами. Звичайно, волосся на попі у чоловіків ростуть сильніше, однак, і багато жінок стикаються з таким, і для них це справжня проблема. У статті я приведу вам кілька ефективних способів, як видалити волосся на попі без зайвих проблем.

Народні засоби

  • Хорошим рецептом є розчин марганцівки (тільки не дуже сильний). Для цього в тазик спочатку наливається тепла вода, в якій і розлучається перманганат калію (марганцівка). Після цього потрібно сісти в цей тазик хвилин на 20-30. Процедуру повторювати до 4 разів на тиждень. Приблизно через місяць марганцівка почне спалювати волосяні цибулини і волосся випадуть якщо не назавжди, то дуже надовго.
  • Літр води потрібно налити в якусь теплостойкую ємність. Потім туди додаємо сік половинки лимона і 10 столових ложок цукру. Ставимо ємність на слабкий вогонь і чекаємо, поки маса загусне. Потім її потрібно скачати в маленькі кульки і викочувати ними проблемні місця.
  • Якщо у вас є кедрові горіхи, які не викидайте шкаралупу. Залийте дві (можна три) столові ложки шкаралупи кедрового горіха склянкою окропу і поставте на півгодини на водяну баню, після чого остудіть і процідіть. Інтенсивно втирайте розчин в область між сідницями за допомогою ватного тампона.

Волосся на попі - як позбутися іншими способами

  • Добре допомагає від цього і суміш шкаралупи волоських горіхів з водою. Тільки попередньо шкаралупу потрібно спалити, а з кип`яченою водою змішувати вже золу. Втирати таку суміш потрібно в проблемні місця від 3 до 5 разів на день. Можна також використовувати і сік сирих волоських горіхів, втираючи його в шкіру в тих місцях, де росте волосся.
  • А ось радикальний метод позбавлення від неприємних волосся між сідницями. Змішайте 30 грамів медичного спирту з 6 грамами касторової олії і 2 грамами йоду. Ці розчином потрібно намазувати шкіру між сідниць (там, де росте волосся) 2-3 рази на день. Результат ви помітите вже на другий день, проте на шкірі може з`явитися при цьому невелике запалення, яке повинно пройти на наступний день після припинення процедури. Цим способом можна позбутися від рослинності на попі досить надовго.
  • 50 г подрібненого насіння кропиви, природно сухих, залийте 100 г рослинного масла. Тепер наполягайте цю суміш протягом 2 тижнів в скляній ємності, а потім процідіть його і приступайте до процедур: змащуйте проблемні ділянки шкіри 2-3 рази на день до досягнення результату.


А, як прибрати волосся на попі за допомогою косметолога? Для цього потрібно відправитися в салон і вибрати там одну з декількох процедур. Якщо у вас досить густо росте волосся на попі, найкраще допоможуть такі заходи, як епіляція воском, епіляція цукром і карамеллю (хоча домашній варіант з соком лимона не гірше) і різні ензимні епіляції. Певні результати дає і електроепіляція, хоча, треба визнати, що результати ці тимчасові і потім все одно доведеться знову позбавлятися від волосся. Найкраще безперечно допомагає віск і цукор з карамеллю, так як вони суттєво уповільнюють ріст волосся.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!