» » » Фотошоп як змінити колір волосся?

Фотошоп як змінити колір волосся?

Фотошоп як змінити колір волосся?

Для кого-то дивно прозвучить, але, багато, вважають життєво важливим, колір волосся. Змінити існуючу фотографію або спробувати підібрати кращий відтінок, можна з програмою фотошоп.

Уроки в фотошоп як змінити колір волосся

Виділити жіноче волосся, досить таки, складно, причина - в їх формі. Наприклад, розпущене волосся, які коливаються на вітрі, доведеться, досить таки, довго, і болісно виділяти. Найкращий варіант в ситуації, що склалася, це виділяти волосся вручну. Виберіть необхідну фотографію, на якій зачіска буде більш акуратною. Далі, діємо по порядку:

  1. Відкрийте фотографію в програмі фотошоп. Далі, щоб розблокувати його даний шар.
  2. Наступним кроком, буде вибір інструменту. Ви можете вибрати кисть з маскою, перо або ж ласо. Лассо, дозволяє виділити маленькі і тонкі пасма волосся, тому, ми радимо скористатися, саме, цим інструментом.


Інструмент ласо буває трьох видів. Звичайне, магнітної і полігональне. Звичайне ласо, для новачка, швидше за все, не підійде, магнітне часто липне в непотрібні місця, а, ось, полігональне, прекрасно підійде. Даний вид ласо, ставить крапки в тих місцях, які потрібно виділити, тому, він, найкраще, підходить для того, щоб зрозуміти, в фотошоп, як змінити колір волосся, і помилитися, тут, буде складно.

  1. Фотографія з виділеними волоссям готова. Далі, створіть новий шар, але не забирайте виділення з волосся. На виділеному новому шарі, залийте область виділеної зачіски, будь-яким вподобаним кольором. Потім, новий шар зробити невидимим. Даний шар, нам може стати в нагоді, для корекції волосся.
  2. Далі, в меню програми слід вибрати Image - Adjustments - Hue / Saturation, і рухаємо повзунком, і, звертаємо увагу на результат. Коли зміни положення повзунка доставлять потрібний результат, натиснемо на кнопку ОК.
  3. Якщо натиснути кнопки ctrl + L, або ctrl + M, з`явиться меню налаштувань. Змінивши положення повзунка, ви помітите, як змінюється відтінок волосся, контрастність пасом і глибина кольору. У розпорядженні знаходяться всі інструменти, які здатні кардинально змінити колір волосся.

Як ви помітили, змінити колір волосся, за допомогою програми фотошоп, не так уже й, і складно. У мережі інтернет, з`являється все більше і більше онлайн сервісів, які пропонують змінити колір волосся, але ніякі онлайн програми, не дадуть того результату, який ви зробите самі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!