Як голити лобок?

Багато сучасні чоловіки і жінки наводять красу не тільки на видимих, але і на інтимних частинах тіла. Безумовно, гладке інтимне місце виглядає більш сексуальним і естетичним. Але при неправильному видаленні лобкових волосся практично неминуче роздратування на шкірі.

Як голити лобок правильно

Для видалення волосся з лобка застосовуються різні техніки, але, мабуть, найпоширенішою з них є гоління. Наведемо наступні поради про те, як правильно голити інтимне місце, щоб не з`явилося роздратування на шкірі, а результат довго радував око.

Різниця між чоловічими і жіночими геніталіями з точки зору гоління незначна, за винятком того, що у чоловіків ризик випадкових порізів вище, ніж у жінок, і, крім того, у чоловіків цей процес більш трудомісткий.

Для того щоб правильно збрити лобкове волосся, вам знадобиться:

  • бритва;
  • ножиці або тріммер;
  • засіб для гоління для чутливої шкіри;
  • рушник;
  • зволожуючий крем або лосьйон (краще, якщо він буде з вітаміном Е або з екстрактом алое).

Як правильно голити лобок дівчині

  1. Не варто відразу видаляти лобкові волосся бритвою. Спершу підстрижіть їх, використовуючи гострі ножиці, настільки коротко, наскільки зможете.
  2. Коли кінчики волосся будуть состріжени, необхідно прийняти гарячу ванну. Тоді волоски і шкіра розпарити і стануть м`якше. Якщо можливості прийняти ванну у вас немає, можна прийняти гарячий душ.
  3. Нанесіть на пахову область велика кількість засобу для гоління. Це захистить вашу шкіру від порізів і врослих волосків. Зволожуючий засіб для гоління допоможе бритві легко ковзати по поверхні лобка.
  4. Почніть гоління. Збривайте волоски зверху вниз - у напрямку росту. Після виконання кількох рухів промийте бритву під струменем води. Це дозволить запобігти засмічення лез. Гоління проти напрямку росту волосся може привести до сильного роздратування шкіри.
  5. Після виконання цих дій ретельно помийте лобок прохолодною водою. Переконайтеся, що ретельно поголили всі частини поверхні шкіри. Якщо ви задоволені результатом, слід витерти шкіру в області паху насухо рушником.
  6. І, нарешті, нанесіть на область, яку щойно поголили, крем або лосьйон. Найкраще для цього підійде дитяче зволожуюче масло. Воно допоможе зберегти шкіру ніжною і гладенькою, стане на заваді появі прищиків.

Як голити лобок чоловікам



Як вже говорилося раніше, поради щодо гоління лобкових волосся для жінок і чоловіків відрізняються незначно. Однак якщо ви ніколи раніше цього не робили, то процес гоління лобка виявиться для вас трудомістким і тривалим.

Перші 3 кроки гоління лобка у чоловіків і жінок збігаються: спочатку максимально коротко подстригаем волоски ножицями, потім приймаємо гарячу ванну або душ, і, нарешті, рясно намазуємо область паху засобом для гоління. Варто звернути увагу, що чоловіче засіб краще не використовувати. Більше підійде жіночий крем для гоління, адже він значно м`якше і менш парфумовану.



Приступаємо до гоління. Виголити мошонку найпростіше, почавши знизу. Однією рукою підніміть все вгору і почніть збривати в напрямку знизу вгору волосся між ніг. Особливо ніжна шкіра центральної частини мошонки, тому в поводженні з нею будьте вкрай обережні. Потім обробіть бічні частини мошонки і завершите гоління її верхньою частиною. Тепер вам залишається збрити волосся власне на лобку.

Після виконання цих дій чоловікам, як і дівчатам, слід ретельно промити пахову область прохолодною водою і змастити її зволожуючим кремом або лосьйоном.

Ось прості рекомендації, що дозволяють вам навчитися правильно голити лобок, уникаючи при цьому порізів і дискомфортних відчуттів.

Як доглядати за голеною шкірою лобка

Щоб уникнути роздратування і врослого волосся, після гоління за лобком необхідно доглядати. Тому під час миття не забувайте обробляти шкіру скрабом або просто мочалкою. Носіть натуральне якісне білизна, краще з бавовни, хоча б першу добу після гоління.

І пам`ятайте, - якщо ви зважилися на гоління лобкових волосся, будьте готові до того, що робити це вам доведеться регулярно, можливо, навіть щодня. Також на теренах нашого рунета ви з легкістю зможете знайти безліч відео - як голити лобок, яке зможе остаточно розвіяти всі ваші сумніви! Бажаємо вам удачі в ваших починаннях!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!