» » » Чи можна мамі, що годує огірки?

Чи можна мамі, що годує огірки?

Чи можна мамі, що годує огірки?

З часів Радянського Союзу у нас в країні поширений непорушний для багатьох міф про те, що молодій мамі, яка годує малюка грудьми, не можна їсти огірки. Прийнято вважати, що від цього у малюків бувають гази, і стілець забарвлюється в неприємний зелений колір. Яка ж реальність, чи можна мамі, що годує огірки?

Насправді, така забарвлення стільця, його пінна консистенція є наслідком браку так званого заднього молока. Просто у грудничка не вистачає сил, і він смокче молоко, яке перебуває попереду (переднє). А жирне (заднє) молоко залишається недоторканим. І хвилювання молодих матусь щодо огірків необгрунтовано.

Природно, всі діти різні і абсолютно по-різному реагують на продукти. Алергія скоріше може виникнути на томати або на екзотичні фрукти, наприклад, на ківі або на манго. Якщо ж Вам нелегко так просто позбутися від впливу міфу про огірки, то для власного спокою почніть є їх потроху. І пам`ятайте, багато правила для дієти годуючих грудьми мам, які побутували ще пару десятків років назад, повністю спростовані в даний час!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!