До чого сниться коса?

До чого сниться коса?

Довге волосся завжди були символом жіночності і краси, кожна жінка мріє про красивих і здорових волоссі. Цікаво, до чого сниться коса?

Якщо вам приснилися темне волосся, заплетене в косу, то сон передвіщає гарні події. Цілком можливо, що незабаром ви познайомитеся з людиною, який стане вашим захисником і ангелом хранителем у всіх справах. Щоб це обов`язково сталося, постарайтеся весь тиждень носити на зап`ясті чорну вовняну нитку.

Якщо вам приснилася блондинка, чиє волосся заплетене в косу, сон не дуже хороший. Не виключено, що на наступному тижні ви потрапите в незручну ситуацію, в якій некрасиво проявиться недолік вашої освіти. Щоб уникнути подібного результату справ, носите в кишені невеликий скляну кульку.

Ви задумалися, до чого сниться заплітати косу? Тлумачення досить суперечливе, і вам слід прислухатися до свого внутрішнього голосу. Можливо, такий сон віщує плітки. Якщо ви себе тривожно відчували, заплітаючи уві сні косу - будьте обережні і постарайтеся поводитися на людях якомога скромніше, щоб не дати приводу для пересудів.

Якщо ж ви відчували емоційне збудження і радість - сон віщує весілля. Може, ваш обранець, нарешті, наважиться зробити вам пропозицію?

Якщо ви уві сні нервово заплітати косу, волосся постійно збиваються і плутаються - то і в житті вас чекає ситуація, в якій все так лише плутанина, що буде неможливо знайти ні кінця, ні краю.

А товста, красива коса з густо-чорного волосся обіцяє вам грошову прибуток.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!