» » Чому вона не пише?

Чому вона не пише?

Чому вона не пише?

Дуже часто, ми чогось чекаємо від своїх близьких і коханих людей: дзвінка, листи, зустрічі, подарунка, елементарної уваги. Чому виникають самі ситуації очікування, і, як відбувається так, що очікування не збігаються з дійсністю? Чому вона не пише йому, а він не дзвонить їй?

Зазвичай, коли відносини знаходяться на початковій стадії розвитку, уваги обом сторонам приділяється достатньо: тут і численні повідомлення, і дзвінки, і зустрічі під місяцем, і щоденні сюрпризи один одному. Пов`язано це з тим, що при первинному знайомстві ми намагаємося дізнатися про людину, якомога більше, нас до нього тягне, ми намагаємося кожну вільну хвилинку провести з ним. Таке взаємне тяжіння перебудовує роботу мозку людини в той режим, при якому здається, що таке буде завжди. Але, це відчуття оманливе.

Через якийсь час, ми починаємо ловити себе на думці, що в стосунках щось змінилося, і, вже, все не так райдужно, як могло здатися раніше. Ми вже не пишемо так часто один одному, не дзвонимо по кожній дрібниці, які не сумуємо і не думаємо про людину так, як це було спочатку. І, це відчуття починає нас лякати, особливо, якщо один відноситься до цього нормально, а другий боїться втратити (або вже знає, що таке - втрата коханої людини). Насправді, відносини не можуть весь час підтримуватися в тому ж ключі, що спочатку, і це, цілком природно, тому що любов, як і будь-яке інше психологічний стан людини, має властивість змінюватися. Але, багато дівчат, і, навіть, хлопці, день у день, починають задавати собі питання, а чому вона не пише і не дзвонить?

Причини "охолодження" другої половини

Отже, які можуть бути причини такої неуваги і небажання спілкуватися зі своєю коханою людиною?

  • Людина не має технічної можливості написати / подзвонити / прийти;
  • людина зайнята невідкладними або навалилися на голову справами;
  • людина не хоче виглядати занадто нав`язливим і набридливим;
  • людина чекає, що ви самі йому напишіть / зателефонуйте / прийдете;
  • людина ображений і не хоче першим йти на зближення;
  • людина переключив свою увагу на іншого;
  • людина просто хоче побути на самоті.


Ось список, найбільш, частих причин "охолодження" другої половини, але, як завжди, в голові у другого можуть виникнути і будь-які інші припущення - все, в цьому випадку, залежить від ситуації. Щоб такого не виникало, простіше зробити самому перший крок, і дізнатися причину неуваги до своєї персони.

Причини тотального ігнорування

Як правило, перший крок, зроблений з будь-якої сторони, спрацьовує, тому що рідко хто, не відповідає людині, з ким був колись близький. Якщо ж це відбувається, і у відповідь на ваші запитання ви чуєте мовчання в трубці, ваші листи залишаються без відповіді, а двері вам просто не відкривають, то тут, можливі наступні варіанти розвитку ситуації:

  • шукайте причини такої поведінки в самому собі (можливо, ви зробили щось таке, від чого вас, взагалі, не хочуть бачити, і не чути);
  • шукайте причини такої поведінки в коханій людині (цілком ймовірно, ви просто були черговим любовним пригодою, і, зараз, зі своїми питаннями та дзвінками просто не вписується в таку "закоханість" своєї пасії).

Природно, стосунки з коханими і близькими суто індивідуальні у кожного, тому, якщо ви хочете дізнатися реальні причини того, чому вона не пише, постарайтеся, все-таки, поговорити з людиною і все прояснити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!