Чи потрібна я йому?

Чи потрібна я йому?

Психологія людських відносин досі вивчена мало. У всьому, що стосується психіки, людина може тільки будувати здогади і припущення, а стверджувати щось з упевненістю можна тільки «пост-фактум». Але існують деякі закономірності, які можуть допомогти дівчині відповісти на питання: чи потрібна я йому? І прийняти вірне рішення.

Зіставлення «за» і «проти»

Найефективніший спосіб знайти відповідь на будь-яке питання і прийняти важке рішення - це намалювати на папері таблицю з двох колонок. В одній колонці напишіть всі позитивні сторони, які говорять «так», а в іншій - все «проти». У нашому випадку, відповісти на питання на кшталт: потрібна я йому чи ні? - Допоможуть наступні навідні твердження:

  • Він дзвонить першим? Коли чоловік закоханий, він завжди знаходить хвилинку, щоб зателефонувати або хоча б написати смс. Подумайте самі, як ви поводитеся, коли закохані? Ви не можете ні секундочки прожити без об`єкта своєї симпатії!
  • Ви часто бачитесь? Якщо молода людина не може знайти на вас час серед тижня, то, швидше за все, він не хоче його знаходити. Дуже рідко бувають такі ситуації, коли людина насправді зайнятий настільки, що не може вирватися. Але тоді він хоча б дзвонить або пише - він же розуміє, що ви хвилюєтеся.
  • Він дарує подарунки? Люблячий чоловік завжди намагається якось доглядати за своєю жінкою, йому подобається дарувати їй подарунки, водити в ресторани, в театри, на концерти ... Все це є елементом "завоювання", який необхідний будь-якому "самцеві".
  • Він розмовляє з вами? Коли ви зустрічаєтеся, ви розмовляєте по душам? Душевної близькості і взаємної симпатії не буває без взаєморозуміння. Коли двоє людей щиро люблять один одного і хочуть бути разом, вони розмовляють постійно і про все на світі, вони не можуть зупинитися, тому що розуміють один одного з півслова.
  • Ви говорите про майбутнє? З коханою людиною хочеться прожити все життя, хочеться будувати з ним плани щодо спільного майбутнього.

Мета знайомства

Навіть якщо на всі попередні питання ви відповіли «так», гарненько подумайте, а з якою метою він вам пише / дзвонить / зустрічається / розмовляє? Чи робить він це тільки тоді, коли йому зручно, і заради однієї єдиної - сексуальної - цілі? Якщо всі ваші зустрічі зводяться до коротким побаченням, і він прагне якнайшвидше все звести до ліжка, то, швидше за все, саме секс, а не ви, є для нього справжнім об`єктом

сторонні фактори



Але не забувайте про те, що реальними перешкодами можуть бути обставини форс-мажору.

  • Дружина. Сувора реальність нашого життя така, що не всі щасливі в шлюбі. Можливо, ви є віддушиною і реальної любов`ю вашого залицяльника, але чи потрібна вам роль коханки?
  • Робота. Напружена робота в правоохоронних органах, на бурових вежах або в швидкої допомоги, теж може бути досить великою перешкодою для зустрічей або дзвінків.
  • Родина. Пам`ятаєте історію Ромео і Джульєти? П`єса Шекспіра завжди буде актуальна, і, на жаль, не завжди ми вільні ухвалювати рішення тільки лише керуючись покликом серця.

Отже, потрібна я йому? Відповівши на ці та інші питання, які виникають у вас, ви зможете розібратися, чи дійсно ваш чоловік потребує вас.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!